Ο Good Job Nicky εξηγεί γιατί δεν χρησιμοποιεί το επίθετο του και γιατί δεν μιλά για το κορίτσι του δημόσια

19.06.2023
Ο Good Job Nicky εξηγεί γιατί δεν χρησιμοποιεί το επίθετο του και γιατί δεν μιλά για το κορίτσι του δημόσια
(Photo: NDP Photos Agency)
Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου ο Νικόλας Βαρθακούρης, ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, μπροστά στην οποία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σταμάτησε να... βήχει!

Τον καλλιτεχνικό δρόμο του πατε΄ρα του και του αδελφού του, Χάρη, ακολουθεί ο Νικόλας όμως με τελείως δικό του τρόπο και αυτό το ξεκαθαρίζει με κάθε του κίνηση, ξεκινώντας από το όνομά του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν επέλεξε το όνομα Βαρθακούρης για την καριέρα του, ο τραγουδιστής αρχικά αστειεύτηκε υπογραμμίζοντας πως ούτε και ο πατε΄ρας του έπέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετό του! Και, πράγματι, έτσι είναι!

"Νιώθω ότι και το Βαρθακούρης και το Πάριος είναι δυο επίθετα με μεγάλη βαρύτητα και εγώ εδώ και 2-3 χρόνια χαράζω τον δικό μου διαφορετικό δρόμο", συνέχισε ο δημιουργός εξηγώντας γιατί δεν επέλεξε ούτε το καλλιτεχνικό, ούτε το πραγματικό επώνυμο του πατέρα του.

Ο Γιάννης Πάριος η Σοφία Αλιμπέρτη και τα παιδιά τους σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση [photos]

Όσο για το αν έχει δει τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, στην εκπομπή που παρουσιάζει φέτος; Φυσικά και την έχει δει. Και δεν έκρυψε τον θαυμασμό που της έχει γι' αυτή την κίνηση. "Το ότι επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι είναι κάτι που το αγαπά και για μένα αυτό είναι αξιοθαύμαστο", είπε ο Νικόλας συμπληρώνοντας αφενός πως "όπως είναι στην τηλεόραση, έτσι είναι και στο σπίτι η μάνα μου", αφετέρου πως με όλες τις γνώσεις που έχει αποκτήσει λόγω της εκπομπής που παρουσιάζει (σ.σ. "Ζήσε αλλιώς" στον ΑΝΤ1), δεν τολμά ούτε να βήξει μπροστά της καθώς θα ακολουθήσει... διάγνωση!

Ξεκινώντας, βε΄βαια τη συνέντευξη ο Good Job Nicky ρωτήθηκε σχετικά με το αν ε΄χει σχέση ή αν είναι ερωτευμένος. "Πάντα", απα΄ντησε εκείνος ενώ ξεκαθάρισε πως παρότι δεν αγχώνεται όταν τον ρωτάνει για τη σχέση του, προτιμά Δε με αγχώνει όταν με ρωτάνε αν είμαι ερωτευμένος ή σε σχέση αλλά, "για το καλό της δε θέλω να αναφέρομαι σε αυτή. Μη μου τη ματιάσουν", ξεκαθάρισε!

Γιάννης Πάριος: Η σπάνια φωτογραφία και με τους τέσσερις γιους του

Ιδού και το απόσπασμα όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

{https://www.youtube.com/watch?v=TRGYk3YxT2g&ab_channel=OPEN}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2023 - 15:08