Σοκ στο Χόλιγουντ από τον θάνατο του Treat Williams: Νεκρός σε τροχαίο ο αγαπημένος ηθοποιός

13.06.2023
Σοκ στο Χόλιγουντ από τον θάνατο του Treat Williams: Νεκρός σε τροχαίο ο αγαπημένος ηθοποιός
Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου γεμίζοντας θλίψη τους απανταχού θαυμαστές, φίλους και συνεργάτες του δημοφιλούς ηθοποιού.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Treat Williams το απόγευμα της Δευτέρας, 12/6/2023 οδηγώντας τη μηχανή του. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 71χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο του "έκοψε" τον δρόμο, πάνω σε μια στροφή, κοντά στο Ντόρσετ του Βερμόντ.

{https://www.youtube.com/watch?v=wFa66MXM_SU}

Στη σύγκρουση, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία, ενεπλάκησαν μόνο αυτά τα δύο οχήματα. Ο Williams μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

sok-sto-xoligount-nekros-se-troxaio-agapimenos-ithopoios.jpg

Τον θάνατο του ηθοποιού επιβεβαίωσε ο επί 15 χρόνια ατζέντης του, Barry McPherson με δήλωσή του.

"Σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα. Πήγαινε να στρίψει και ένα αυτοκίνητο του έκοψε τον δρόμο. Είμαι συντετριμμένος. Ήταν ο πιο ωραίος τύπος, τόσο ταλαντούχος. Οι δημιουργοί ταινιών τον αγαπούσαν. Ήταν η καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Ήταν πραγματικά περήφανος για την απόδοσή του φέτος. Ήταν τόσο χαρούμενος με τη δουλειά που του βρήκα. Είχε μια ισορροπημένη καριέρα", δήλωσε ο McPherson.

Το ίδιο συγκινητική ήταν και η ανακοίνωση της οικογένειας.

{https://www.instagram.com/p/CpiaaNnJxIi/}

"Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Treat Williams πέθανε σήμερα στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα. Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ο Treat ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του. Είναι τόσο σοκαριστικό όλο αυτό αλλά να ξέρετε ότι ο Treat ήταν βαθιά αγαπητός και άξιος σεβασμού από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είμαστε κάτι παραπάνω από συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και το πένθος μας", ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του ηθοποιού ζητώντας από φίλους και γνωστούς να τον έχουν πάντα στις προσευχές τους.

{https://www.instagram.com/p/Cof-E1TpD9F/}

Λίγες ώρες πριν από το ατύχημα, ο 71χρονος ηθοποιός είχε μοιραστεί μερικές εικόνες από το αγρόκτημά του στο Βερμόντ από όπου μοιραζόταν συχνά εικόνες (και συναισθήματα).

{https://www.instagram.com/p/CtZzSGgpP_6/}

{https://www.instagram.com/p/CtZpf30pJnp/}

Η καριέρα του Williams εκτοξεύτηκε μετά την πρώτη του παρουσία σε ταινία, στο θρίλερ "Deadly Hero" το 1975, ενώ έναν χρόνο αργότερα συμμετείχε στο "The Ritz" και στο "The Eagle Has Landed". O ρόλος του George Burger στο μιούζικαλ Hair το 1979 του χάρισε την πρώτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ενώ ιδιαίτερα γνωστός έγινε από τη συμμετοχή του στη σειρά Everwood.

Συνολικά στην καριέρα του ο Τριτ Γουίλιαμς είχε λάβει μέρος σε περισσότερες από 120 ταινίες, θεατρικά έργα και τηλεοπτικές παραγωγές. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, την ηθοποιό Pan Van Sant και τα δύο τους παιδιά Jill και Ellie.

{https://www.instagram.com/p/CsOXN_Orkg2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.06.2023 - 10:42