Ο Αντίνοος Αλμπάνης έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με μια γυμνή φωτογραφία και Elton John

23.05.2023
Ο Αντίνοος Αλμπάνης έγινε 40 ετών και το γιόρτασε με μια γυμνή φωτογραφία και Elton John
Γενέθλια είχε ο Αντίνοος Αλμπάνης και τα γιόρτασε και διαδικτυακά, με έναν αρκετά ξεχωριστό τρόπο.

40 ετών έγινε στις 22 Μαΐου και παρόλο που, όπως γράφει στη λεζάντα της εορταστικής του ανάρτησης, δεν τρελαίνεται για γενέθλια, ειδικά φέτος θέλησε να τραγουδήσει δυνατά και διάλεξε, καθόλου τυχαία, μια στροφή από τραγούδι του sir Elton John για την περίσταση.

Μια γυμνή φωτογραφία του στην οποία κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια στην κοιλιά του μοιράστηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης και στη λεζάντα διαβάζουμε αρχικά τους στίχους του τραγουδιού "I' m still Standing" του θρύλου της μουσικής.

"i'm still standing/better than I ever did/looking like a true survivor/feeling like a little kid" παραθέτει ο δημοφιλής ηθοποιός και εμείς κάνουμε αμέσως τη μετάφραση που έχει τη βαρύτητά της. "Είμαι ακόμη όρθιος/Καλύτερα από ποτέ/δείχνω πραγματικός survivor/νιώθω σαν μικρό παιδί" τραγουδά, επί της ουσίας ο Αντίνοος, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές, δημόσια, για τη μάχη που έχει δώσει με τον καρκίνο, και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

"σε ευχαριστώ/που με ακολουθείς/που με διαβάζεις/που με αντέχεις/που διαφωνείς μαζί μου/και που με συγχωρείς", συνεχίζει στη λεζάντα ο Αλμπάνης ενώ ανανεώνει το ραντεβού σε 10 χρόνια, στην κρίσιμη καμπή: "τα λέμε στα 50/στο metaverse".

Η δε υπογραφή "your daddiest daddy" ("Ο πιο μπαμπάς σας" σε ελεύθερη μετάφραση) είναι ένα πονηρό κλείσιμο ματιού στη φιλοσοφία των social media που χαρακτηρίζει με αυτό τον όρο τους πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ που παραμένουν το ίδιο ή και περισσότερο γοητευτικοί όσο περνούν τα χρόνια

{https://www.instagram.com/p/CsieilnMoi_/}

Το live φιλί του Αντίνοου Αλμπάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2023 - 13:43