Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο τους και η συγκίνησή του δεν περιγράφεται

10.01.2023
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο τους και η συγκίνησή του δεν περιγράφεται
Μοναδικές και, σίγουρα, πρωτόγνωρες στιγμές βιώνουν τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη κα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι μόλις έγιναν γονείς.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της γέννησης τους γιου τους, και αφού είχε ήδη μοιραστεί μια φωτογραφία με το πατουσάκι του μικρού, ο ευτυχής μπαμπάς θέλησε να μοιραστεί ακόμη μία εικόνα μέσα από το μαιευτήριο.

Τον γιο του στην αγκαλιά της μαμάς του φωτογράφισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία περιέλαβε όλο το συναίσθημά του για τις γυναίκες γενικότερα και τη δική του ειδικότερα.

"Αν αγαπούσα μία φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πως ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω... και τη δικιά μου όσο δεν πάει! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ", γράφει, εμφανώς συγκλονισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και εμείς, με τη σειρά μας τον συμπαθούμε λίγο περισσότερο γι' αυτό!

Δυο λεπτά αργότερα η Ιωάννα έκανε repost την ιστορία του αγαπημένου της, συμπληρώνοντας μια καρδούλα και περιμένουμε πότε θα είναι έτοιμη, όπως εξήγησε σε δική της ιστορία νωρίτερα, να επικοινωνήσει η ίδια με τους followers της γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία. Με το καλό!

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο μήνυμά της ως μητέρα, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη αυτή τη στιγμή όμως μόλις νιώσει καλύτερα θα επανέλθει. Στο ίδιο story απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους και τα κανάλια ζητώντας τους να σταματήσουν να τηλεφωνούν στην ίδια και τον Δημήτρη. "Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια δήλωση", είπε στο τέλος.