5 διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για τα προβλήματα που βίωσαν στην εγκυμοσύνη τους

29.11.2022
5 διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για τα προβλήματα που βίωσαν στην εγκυμοσύνη τους
Μέχρι πρότινος η κοινωνία μας δεν είχε συνηθίσει να συζητάμε δημόσια ένα πρόβλημα όπως η υπογονιμότητα. Ωστόσο, εκατομμύρια ζευγάρια σε όλον τον κόσμο αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Υπολογίζεται ότι το 15% των ζευγαριών έχει αυτές τις δυσκολίες. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε για αυτό και να κατανοήσουμε ότι το ταξίδι της εγκυμοσύνης μπορεί να είναι μακρύ, παρά τα πάρα πολλά στερεότυπα. Δεν είναι λίγες φορές που διάσημες γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην εγκυμοσύνη τους και παρακάτω θα διαβάσεις για 5 χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Courteney Cox

Η Courteney Cox πέρασε δύσκολα κατά τη διάρκεια της σειράς Friends, καθώς είχε βιώσει παράλληλα με τα γυρίσματα, πολλαπλές αποβολές. «Όπως θυμάμαι, τη μια φορά είχα μια αποβολή ενώ η Rachel γεννούσε. Ήταν την ίδια εποχή. Ήταν τρομερό το να πρέπει να κάνεις πλάκα», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Πριν η Cox γεννήσει την κόρη της, Coco, είχε εφτά αποβολές.

Chrissy Teigen

Το 2020, η εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen διεκόπη, καθώς χρειαζόταν «μια σωτήρια διακοπή κύησης». Αργότερα, μίλησε για εκείνη τη σπαρακτική στιγμή που δεν είναι δυνατόν να ξεχάσει. Εξήγησε, «Ήμουν έτοιμη να γεννήσω αυτό που υποτίθεται ότι θα ήταν το πέμπτο μέλος της όμορφης οικογένειάς μας, έναν γιο, για να πω αντίο λίγες στιγμές αργότερα».

Chrissy Teigen - John Legend: Συντετριμμένοι από την αποβολή - Έτσι αποχαιρέτησαν τον Jack τους

Η Teigen αποκάλυψε τα συναισθήματά της και κυρίως τον πόνο της απώλειας ενός μωρού, γράφοντας: «Ζήτησα από τις νοσοκόμες να μου δείξουν τα χέρια και τα πόδια του και τα φίλησα ξανά και ξανά και ξανά. Δεν έχω ιδέα πότε σταμάτησα. Θα μπορούσε να ήταν δέκα λεπτά ή μία ώρα».

Céline Dion

Το 2010, η Celine Dion μίλησε στην Oprah Winfrey για τις τεράστιες δυσκολίες που στο να μείνει έγκυος τη δεύτερη φορά. Υπέμεινε έξι κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και είχε μια αποβολή.

Celine Dion: Η συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό της που δεν ζει πια και η ματαίωση των εμφανίσεών της λόγω υγείας

«Δεν θέλαμε να νιώθουμε ότι παίζουμε γιο-γιο. Είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος.» Δεν θέλαμε να κάνουμε αυτό το πράγμα. Αλλά όντως είχαμε μια αποβολή. Προσπαθήσαμε τέσσερις φορές να κάνουμε παιδί. Ακόμα προσπαθούμε. Είμαστε στην πέμπτη προσπάθεια. Και σας λέω, αν το πέντε είναι ο τυχερός μου αριθμός, αυτή η πέμπτη προσπάθεια πρέπει να έρθει», είχε πει η τραγουδίστρια.

Η Dion έκανε τρία παιδιά με τον αείμνηστο σύζυγό της, Rene Angelil, τον Rene Charles (21) και τα δίδυμα Eddy και Nelson (12)

Nicole Kidman

Όταν η Nicole Kidman έμεινε έγκυος στα 40 της, πίστεψε ότι συνέβη θαύμα. Ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τοm Cruise, είχε μια παλίνδρομη εγκυμοσύνη στα 23 της. Και τη δεύτερη φορά, είχαν μια αποβολή πριν το ζευγάρι καταθέσει αίτηση διαζυγίου το 2001.

Nicole Kidman: Γιορτάζει την επέτειο γάμου της με την πιο ανατρεπτική φωτογραφία

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway παρατήρησε ότι τα θέματα γονιμότητας είναι ακόμα ταμπού στην κοινωνία μας. Μπορεί να κάνει ένα άτομο να αισθάνεται μόνο και η ίδια ένιωθε έτσι.

Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι τα προβλήματα με τη γονιμότητα επηρέασαν την ψυχική της υγεία

«Αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες. Δεν είναι αυτή η πραγματική ιστορία. Ή αυτό είναι ένα μέρος της ιστορίας. Και τα βήματα που οδηγούν σε αυτό το μέρος της ιστορίας είναι πραγματικά οδυνηρά και πολύ απομονωτικά και γεμάτα αμφιβολία για τον εαυτό τους. Και το πέρασα αυτό», είπε η Hathaway. Το ταξίδι της εγκυμοσύνης δεν είναι μόνο χαρούμενες στιγμές, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και μακρύ.