Kate Hudson: Ευχήθηκε με τα πιο γλυκά λόγια χρόνια πολλά στη μαμά της, Goldie Hawn

27.11.2022
Kate Hudson: Ευχήθηκε με τα πιο γλυκά λόγια χρόνια πολλά στη μαμά της, Goldie Hawn
Δεν έχουν όλες οι μαμάδες στενές και αγαπημένες σχέσεις με τις κόρες τους, μα όταν συμβαίνει αυτό είναι πραγματικά ευλογία. Η Kate Hudson έστειλε στη μητέρα της, Goldie Hawn, τις πιο γλυκές ευχές για τα γενέθλιά της! Η δημοφιλής ηθοποιός πριν λίγες ημέρες απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα της, δημοσιεύοντας κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. Τις ευχές τους έστειλαν και άλλες celebrities, όπως η Chelsea Handler και η Reese Witherspoon, μεταξύ άλλων, οι οποίες συμμετείχαν στη γιορτή των γενεθλίων με μηνύματα που άφησαν στον τοίχο της φίλης τους.

Η Goldie Hawn έγινε 77 φέτος

Η Hudson ξεκίνησε την ανάρτησή της δηλώνοντας ότι είναι τυχερή που μπορεί να γιορτάζει καθημερινά την όμορφη μητέρα της. Η 21η Νοεμβρίου ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτη γιατί ήταν η μέρα που γεννήθηκε. «Αναρωτιέμαι αν ο Θεός ήξερε τι είχε πλάσει στα αστέρια για να δημιουργήσει αυτό το λαμπερό φως;»

Η Hudson είναι ευγνώμων στη μαμά της για τα πάντα

«Έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο που μοιράζεται αυτόν τον εξωπραγματικό πόθο για ζωή και το χαρούμενο πνεύμα». Έτσι περιέγραψε η Hudson τη μαμά της.

Είπε ότι η μαμά της έχει προκαλέσει τα πιο ανυποχώρητα μυαλά, στάθηκε στο ανάστημά της για τις αξίες της, «άνοιξε μονοπάτια για μας για να περπατήσουμε λίγο πιο εύκολα και έκοψε πολλά από αυτά τα ζιζάνια που λατρεύουν να γδέρνουν τους αστραγάλους των γυναικών προσπαθώντας να μας κάνουν να γυρίσουμε πίσω, τα φέρνει εις πέρας και στις πιο δύσκολες στιγμές και δεν παίρνει ποτέ το όχι για απάντηση».

«Είσαι τα πάντα μου...»

Η Hudson δηλώνει ότι η ζωή της μητέρας της είναι ένας θησαυρός σοφίας που νιώθει μεγάλη τιμή να γνωρίζει από κοντά. Το πιο σημαντικό, πάντα ήθελε και συνεχίζει να πασχίζει να είναι η καλύτερη μητέρα και γιαγιά. «Και, καλά... ας πούμε ότι κερδίζει σε αυτό».

Ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με το «Χρόνια πολλά! Είσαι τα πάντα μου», κάνοντας μας να νιώσουμε όλα τα συναισθήματα πέρα από τις οθόνες μας.

Η απάντηση της μαμάς της ήταν εξίσου γλυκιά

Η Goldie Hawn είδε την ανάρτηση της κόρης της και απάντησε: «Αγαπημένο μου, λατρεμένο μου κοριτσάκι. Το μήνυμά σου με έκανε να κλάψω. Τα όμορφα λόγια σου έχουν εισχωρήσει στην ψυχή μου όπου θα επιπλέω για πάντα. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».