Η Gwyneth Paltrow έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μια ολόγυμνη και ολόχρυση φωτογραφία

27.09.2022
Η Gwyneth Paltrow έγινε 50 ετών και το γιόρτασε με μια ολόγυμνη και ολόχρυση φωτογραφία
Γενέθλια έχει σήμερα (27/9/2022) η Gwyneth Paltrow. Συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής και ποζάρει όπως τη γέννησε η μητέρα της, όμως στο πιο... χρυσό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη -και βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός πετάει τα ρούχα της, είναι όμως σίγουρα η πιο εντυπωσιακή.

Και τις δύο προηγούμενες χρονιές πόζαρε με το birthday suit της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, τη μία ολόγυμνη στην μπανιέρα και την άλλη ανάμεσα στα δέντρα.

Με μία ολόσωμη φωτογραφία της όπου φαίνεται ολόγυμνη και βαμένη με ολόχρυση μπογιά γιόρτασε τη μεγάλη μέρα της η Paltrow και, όπως ήταν φυσικά, οι ευχές έφτασαν από πάσα κατεύθυνση, μαζί με τον θαυμασμό για την εντυπωσιακή πόζα.

Λίγες μέρες πριν τα 50ά της γενέθλια, η ιδρύτρια του Goop, μίλησε ανοιχτά για τη στάση που κρατά πια στη ζωή της. "Και ενώ κάνω ό,τι μπορώ για να προσπαθήσω για καλή υγεία και μακροζωία, για να αποτρέψω την αποδυνάμωση των μυών και την υποχώρηση των οστών, έχω ένα μάντρα που εισάγω σε αυτές τις απερίσκεπτες σκέψεις που προσπαθούν να με εκτροχιάσουν: Δέχομαι", έγραψε στο Goop, την ιστοσελίδα της εταιρείας ευεξίας και lifestyle της. "Δέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Δέχομαι το σώμα μου και αφήνω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να φαίνομαι τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, τη λογική, να αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι την ανθρωπιά μου." συνέχισε και ενέπνευσε! Χρόνια πολλά.