Γέννησε η Λάουρα Νάργες: Η πρώτη φωτογραφία από τον Χρήστο Σαντικάι

22.09.2022
Γέννησε η Λάουρα Νάργες: Η πρώτη φωτογραφία από τον Χρήστο Σαντικάι
Στα σύννεφα πετάει ο Χρήστος Σαντικάι από χθες που η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο τον γιο τους και μοιράστηκε ήδη την πρώτη εικόνα του Junior, αλλά και την αγάπη του για τη γυναίκα της ζωής του.

"Καλώς ήρθες αντράκο μου", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε ο Χρήστος Σαντικάι ενώ αμέσως μετά ευχαριστεί τη Λάουρά του και της λέει δημόσια πόσο την αγαπάει.

Το αγοράκι, το πρώτο παιδί του ζεύγους, γεννήθηκε χθες και αν κρίνουμε από ανάρτηση φίλου τους, θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Ύστερα από φημολογία μηνών, ο Χρήστος και η Λάουρα επιβέβαίωσαν την εγκυμοσύνη τον περασμένο Μάιο μέσα από μια κοινή ανάρτηση όπου έδειξαν μια φωτογραφία του υπέρηχου με το μωράκι τους.

"Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍", έγραφαν τότε οι μέλλοντες γονείς και σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Τον Ιούλιο η ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής έκαναν ένα baby shower για τον μωράκι τους, όπου αποκάλυψαν και το φύλο του λαμβάνοντας δώρα και ευχές από όλο τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.01.2023 - 21:42