Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στα 17 με μπικίνι και αυτοσχέδιο ρετούς

14.09.2022
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου στα 17 με μπικίνι και αυτοσχέδιο ρετούς
Μία φωτογραφία από την εφηβεία της μοιράστηκε πρόσφατα η Δήμητρα Παπαδοπούλου και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο "ψωμάκι" της το οποίο είχε "σβήσει" με πολύ πρωτότυπο τρόπο!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου άργησε να μπει στον κόσμο των social media και δεν κάνει συχνά αναρτήσεις, όμως αυτές που κάνει δείχνει να τις διαλέγει μία προς μία.

Λίγο καιρό μετά την ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε ένα βίντεο με την ίδια να απολαμβάνει στο έπακρο τη βουτιά της στη θάλασσα (και τη Σμαράγδα Καρύδη, μεταξύ άλλων, να εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό της) η δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας, γύρισε πίσω τον χρόνο και μοιράστηκε ακόμη μία καλοκαιρινή πόζα από τα... νιάτα της!

17 ετών στην παραλία η Δήμητρα στη φωτογραφία και το μάτι "πέφτει" μοιραία στον γοφό της όπου βλέπουμε ένα σημάδι με μαρκαδόρο. Διαβάζοντας τη λεζάντα, βέβαια, όλες οι απορίες λύνονται -και φέρνουν το ανάλογο χαμόγελο, φυσικά.

«Εγώ 17 χρόνων. Με ρετούς (Κόψιμο πλαϊνού ψωμιού με στυλό)», γράφει στη λεζάντα η Δήμητρα Παπαδοπούλου και αυτοτρολάρεται με τη γνωστή αίσθηση του χιούμορ της! Τότε δεν υπήρχαν τα... διορθωτικά μέσα που υπάρχουν σήμερα και ο καθένας έκανε ό,τι μπορούσε!