Leonardo DiCaprio: Δε φαντάζεσαι ποιο νεαρό μοντέλο είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του

14.09.2022
Leonardo DiCaprio: Δε φαντάζεσαι ποιο νεαρό μοντέλο είναι η φημολογούμενη νέα σχέση του
Ο ηθοποιός χώρισε πρόσφατα από την επί χρόνια σύντροφο του, Camila Morrone, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Ο Leonardo DiCaprio φαίνεται πως δεν έμεινε ελεύθερος για πολύ καιρό. Ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το 27χρονο super model Gigi Hadid πέρασαν χρόνο μαζί στη Νέα Υόρκη, λένε πολλές πηγές. «Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον», μοιράζεται μια από τις πηγές, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι δεν είναι ακόμα «επίσημο».

Single και πάλι στα 47 ο Leonardo DiCaprio: H Camila Morrone δεν τον έκανε να σπάσει τον κανόνα του "25"

"Ο Leo σίγουρα καταδιώκει την Gigi", λέει μια άλλη πηγή. Μια τρίτη πηγή προσθέτει, "Έχουν κάνει παρέα με ομάδες ανθρώπων. Έχουν περάσει μόνο λίγες εβδομάδες από τον χωρισμό. Από τότε, κάνει παρέα με φίλους και οικογένεια."

Ο DiCaprio και η Morrone έδωσαν πρόσφατα τέλος στη 4χρονη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2018, σε ένα ταξίδι στο Άσπεν του Κολοράντο. Τα χρόνια που ακολούθησαν, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε ρομαντικές αποδράσεις σε όλο τον κόσμο - στις παραλίες του St. Barts, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο Παρίσι και στο Μαλιμπού, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη. Επισημοποίησαν τη σχέση τους όταν κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά στα Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.

6 ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για τη ζωή του Leonardo DiCaprio

Αν και το ζευγάρι κράτησε τις λεπτομέρειες της σχέσης τους απόρρητες, το μοντέλο παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη του 2019 στους Los Angeles Times ότι ένιωθε απογοητευμένη με την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έδιναν στη σχέση, ειδικά το χάσμα ηλικίας 22 ετών. "Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ - και στην ιστορία του κόσμου - όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλα κενά ηλικίας. Απλώς πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να μπορεί να βγαίνει ραντεβού με αυτόν που θέλει", είπε. Μετά τον χωρισμό τους, μια πηγή είπε ότι η Morrone τα πάει καλά και έχει μια μεγάλη ομάδα φίλων που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτήν.

Η Hadid και ο Zayn Malik καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020. Χώρισαν τον Οκτώβριο του επόμενου έτους μετά από φερόμενο καβγά με αυτήν την πεθερά Yolanda Hadid. "Η Gigi επικεντρώνεται αποκλειστικά στο καλύτερο για τον Khai. Ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου", είπε ο εκπρόσωπος της Gigi σε μια δήλωση.