Η Blake Lively είχε γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε πρώτη φορά χωρίς τρολάρισμα (σχεδόν) - "Λιώσαμε" και πάλι, όμως!

26.08.2022
Η Blake Lively είχε γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε πρώτη φορά χωρίς τρολάρισμα (σχεδόν) - "Λιώσαμε" και πάλι, όμως!
35 ετών έγινε χθες (25/8/2022) η Blake Lively και ο συζύγος της, Ryan Reynolds της ευχήθηκε και διαδικτυακά... Βέβαια, αυτή τη φορά, αντίθετα με το συνήθειό του, δεν την τρόλαρε τρελά! Και πάλι όμως, ήταν σκέτος γλύκας!

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα πιο αγαπημένα -και ταιριαστά, αν μπορούμε να το πούμε κι αυτό- ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern όπου συμπρωταγωνιστούσαν και τον Οκτώβριο του 2011 ανακοίνωσαν την σχέση τους. Παντρεύτηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012 και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες -την James (7), Ines (5) και Betty (2). Κρατούν τα κορίτσια τους, διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ οι ίδιοι παραμένουν παρόντες σε όλα τα δρώμενα του χώρου τους, παρότι εκείνος αυτό τον καιρό κάνει ένα διάλλειμα από τις ταινίες, όπως είχε ανακοινώσει ο ίδιος πριν από έναν χρόνο.

Blake Lively - Ryan Reynolds: Το μοναδικό πράγμα που μετανιώνουν στο γάμο τους

Η σχέση των δύο ηθοποιών βασίζεται πάρα πολύ στο χιούμορ και αυτό φαίνεται και στο ατελείωτο δημόσιο τρολάρισμα στο οποίο επιδίδονται σε κάθε ευκαιρία..

Όπως το 2019, για παράδειγμα, που για τα γενέθλιά της ήταν λες και είχε ψάξει να βρει τις λιγότερο κολακευτικές φωτογραφίες της και τις μοιράστηκε με την αφορμή..

Φέτος, όμως, ο Reynolds δεν έκανε κάτι τέτοιο -όχι σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον! "Χρόνια πολλά Blake. Είσαι θεαματική. Δεν είμαι σίγουρος αν γεννήθηκες ή κάποιος σε έχει εφεύρει! Επίσης, σ' ευχαριστώ που με πιέζεις να βγω από το σπίτι κάπου κάπου ❤️", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού το πακέτο με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με μια από αυτές στο γενικότερο χιουμοριστικό πλαίσιο που διέπει τη σχέση τους! Ναι, για αυτή με το μαρούλι στο πρόσωπο μιλάμε!!