Olivia Wilde - Harry Styles: "Κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη σχέση μας"

26.08.2022
Olivia Wilde - Harry Styles: "Κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη σχέση μας"
Ο τραγουδιστής είπε ότι το να μην μιλάει για την ιδιωτική του ζωή τον έχει «ωφελήσει θετικά» στη ζωή

Η Olivia Wilde και ο Harry Styles προστατεύουν τον έρωτά τους. Η 38χρονη ηθοποιός είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Variety ότι «δεν πρόκειται να πει τίποτα για» τη σχέση της με τον 28χρονο τραγουδιστή, «επειδή δεν έχω δει ποτέ μια σχέση να ωφελείται από το να σύρεται στη δημόσια αρένα». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία με τον Styles στην επερχόμενη ταινία της "Don't Worry Darling", όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε αρχικά. «Και οι δύο κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη σχέση μας», πρόσθεσε η Wilde. «Νομίζω ότι είναι από εμπειρία, αλλά και μόνο από βαθιά αγάπη».

Η Heidi Klum τεσσάρων μηνών έγκυος στην πασαρέλα της Vicoria' s Secret

Η Wilde δεν συζήτησε περαιτέρω το ειδύλλιό της με τον Styles, αλλά είπε επίσης ότι πιστεύει ότι «όλη η κουλτούρα του κουτσομπολιού είναι ενδιαφέρουσα ως εργαλείο απόσπασης της προσοχής για να μουδιάζει τους ανθρώπους από τους μεγαλύτερους πόνους του κόσμου». «Η απόδραση είναι πραγματικά μια πολύ ανθρώπινη ιδιότητα, η αναζήτηση για κάτι που να αναισθητοποιεί την οδυνηρή πραγματικότητα της ζωής τόσων πολλών ανθρώπων», είπε η Wilde. «Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που επιδιώκουν τη διαφυγή, αλλά πιστεύω ότι τα μέσα είναι ένα εργαλείο για να φέρουν τις γυναίκες η μία εναντίον της άλλης και να τις ντροπιάσουν».

Η Wilde είπε ότι τα δύο τελευταία χρόνια της προσωπικής της ζωής - ο χωρισμός με τον Jason Sudeikis και η σχέση με τον Styles - ήταν μια «αναδιάρθρωση και μια επανάσταση που θα έπρεπε να είναι μια εντελώς προσωπική εμπειρία. Και δεν είναι», είπε, αναφερόμενη σε δημόσια περιστατικά όπως η δημόσια παράδοση των εγγράφων επιμέλειας από τον Sudeikis ενώ παρουσίαζε στη σκηνή στο CinemaCon τον Απρίλιο. «Το πιο οδυνηρό στοιχείο ήταν ότι οι γυναίκες με ντροπιάζουν επειδή πήρα μια απόφαση που ήταν για τη δική μου υγεία και ευτυχία».

Η Wilde είπε ότι πιστεύει ότι επηρεάζεται από ένα διαχωρισμό που την επικρίνει επειδή βγαίνει με έναν νεότερο άνδρα και την χαρακτηρίζει άδικα ως απούσα μητέρα: «Όταν οι άνθρωποι δεν με βλέπουν με τα παιδιά μου, λένε πάντα 'Πώς τολμάει'. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να το λέει αυτό για έναν άντρα. Και αν είναι με το παιδί του, είναι ένας ήρωας».

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Styles μίλησε για την επιλογή του να προστατεύσει τις ρομαντικές σχέσεις από τις θαυμάστριες του και γιατί έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να κρατήσει τη σεξουαλικότητά του για τον εαυτό του. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για τη ζωή μου και διαπίστωσα ότι με ωφέλησε θετικά», είπε ο Styles. «Πάντα θα υπάρχει μια εκδοχή μιας αφήγησης και νομίζω ότι μόλις αποφάσισα ότι δεν θα αφιερώνω χρόνο προσπαθώντας να τη διορθώσω ή να την ανακατευθύνω με κάποιο τρόπο».