Η Ιωάννα Τούνη περιμένει αγόρι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πετά στα σύννεφα

11.08.2022
Η Ιωάννα Τούνη περιμένει αγόρι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πετά στα σύννεφα
Γονείς θα γίνουν σύντομα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και χθες, μαζί με τα γενέθλια της μέλλουσας μανούλας, γιόρτασαν και τα αποκαλυπτήρια του φύλου του μωρού που περιμένουν.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη έγινε από την ίδια πριν από έναν μήνα, εν μέσω έντονης φημολογίας περί χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Τελικά, το ζευγάρι παραμένει μαζί κι ερωτευμένο και οι δυο τους μετρούν αντίστροφα μέχρι να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Η Ιωάννα έγινε 29 ετών χθες (10/8/2022) και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική μαζί με τους δικούς της ανθρώπους. Πρώτη και καλύτερη η κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσαρη, η οποία θα είναι και η νονά του μωρού. Η Στέλλα είχε οργανώσει τόσο το πάρτι για τα γενέθλια όσο και για την αποκάλυψη του φύλου.

Baby Boom: Οι διάσημες εγκυμοσύνες της ελληνικής σόουμπιζ για το καλοκαίρι του 2022

Γέμισαν τα social media γιορτές, χαμόγελα και χορούς και όταν ήρθε η στιγμή για την αποκάλυψη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε θέση δίπλα στην αγαπημένη του. Μόλις γέμισε ο κόσμος μπλε μπαλόνια και μπογιές δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τον γιο που έρχεται. "Με αγαπάει ο Θεός" φώναζε μεταξύ άλλων και ιδού η χαρά του.