Η Demi Moore γίνεται 60 ετών - Δηλώνει καλύτερα από ποτέ και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες και τα μακριά μαλλιά

28.07.2022
Η Demi Moore γίνεται 60 ετών - Δηλώνει καλύτερα από ποτέ και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους έχουν πρόβλημα με τις γυναίκες και τα μακριά μαλλιά
Η Demi Moore ζητά να απαλλαγούμε από τα στερεότυπα που επιτάσσουν το πώς πρέπει να έχουν οι γυναίκες τα μαλλιά τους μετά την ηλικία των 50. Η ηθοποιός συστήνει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να τα έχουν μακριά, κοντά ή να είναι φαλακρές και γενικά να κάνουν αυτό που τις κάνει να νιώθουν αυτοπεποίθηση.

Αυτό το θέμα συζήτησε με το περιοδικό People, η σταρ, η οποία σε λίγο καιρό συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής, επικρίνοντας τον παλιό πατριαρχικό μύθο που επικρατούσε γενικά. «Θυμάμαι ότι άκουσα κάποιον να λέει ότι όταν οι γυναίκες μεγαλώνουν, δεν πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά. Και κάτι σχετικά με αυτό δεν μου 'πήγε καλά'», εξήγησε η Moore. «Όπως, ποιος το λέει αυτό;»

Έγραψαν ιστορία: Η Mila Kunis και η Demi Moore μαζί σε διαφήμιση -και ήταν ιδέα της πρώτης [video]

Αυτή η απαρχαιωμένη ιδέα την έκανε να στηρίζει περισσότερο τα υπέροχα μακριά μαλλιά της. «Με έκανε να νιώσω ότι, αν μπορούν να μεγαλώνουν και δεν είναι κακής ποιότητας, τότε γιατί να μην το κάνουμε; Δεν νιώθω άνετα με κανόνες που δεν φαίνεται να έχουν πραγματικό νόημα ή δικαιολογία», πρόσθεσε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Μοοre δεν έχει πειραματιστεί με χτενίσματα όλα αυτά τα χρόνια. Τα media έκαναν έναν χαμό όταν ξύρισε τα μαλλιά της για τον ρόλο της το 1997 στο G.I. Jane, αλλά παραδέχεται ότι τώρα θα «πιεζόταν» να το κάνει ξανά. «Νομίζω ότι τώρα που μεγάλωσα, ξέρω επίσης, ότι δεν έχω τίποτα να αποδείξω», είπε η Moore. «Επομένως, αν χρειάζονται πραγματικά τα μαλλιά μου να είναι διαφορετικά, μπορούν να μου δώσουν μια περούκα».

Demi Moore - Bruce Willis: Πώς κατάφεραν να έχουν την τέλεια σχέση μετά το διαζύγιο

Η Moore κέρδισε το δικαίωμα να κάνει τα μαλλιά της όπως θέλει γιατί θέλει να δείχνει σίγουρη για τον εαυτό της. Δεν υπάρχουν πια κανόνες στυλ, πορεύσου στο ρυθμό του δικού σου στυλ και κάνε τα μαλλιά σου κοντά ή άφησε τα μακριά και μην ακούς αντιλήψεις του παρελθόντος.

Η Demi Moore θα γίνει 60 ετών στις 11 Νοεμβρίου 2022 και σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε "πιο ζωντανή, πιο ευτυχισμένη και παρούσα από ποτέ"