Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε έχοντας μόλις κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων και η Ρούλα Ρέβη το σχολιάζει με ένα... άλογο

14.07.2022
Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε έχοντας μόλις κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων και η Ρούλα Ρέβη το σχολιάζει με ένα... άλογο
Δηλώνοντας πάντα "παρούσα" σε όλες τις εξελίξεις η Ρούλα Ρέβη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, έστω κι αν τη σχολίασε χωρίς να λέει, στην πραγματικότητα, το παραμικρό!

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας να δώσει κατά πλειοψηφία ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μόλις είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όπως ήταν φυσικό.

Πληρώνοντας την εγγύηση ύψους 30.000€ που του επιβλήθηκε και έχοντας αφενός την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα αλλά και την υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε 1η, 6η και 20η μέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ο σκηνοθέτης που έχει απασχολήσει τόσο πολύ την κοινή γνώμη με την υπόθεσή του, σήμερα θα κοιμηθεί στο σπίτι του. Και αυτό είναι κάτι που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν μπορεί να "καταπιεί" εύκολα. Και δεν το έκρυψε.

Τεμπελιάζεις με τη γυμναστική; Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη θα σου δώσει το κίνητρο για να σηκωθείς από τον καναπέ τώρα

Τα social media έχουν γεμίσει με αντιδράσεις, παρόλο που οι νομικοί διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για θέμα Ποινικού Κώδικα -που έχει ξανασυμβεί πολλάκοις- και όχι για κάποια ειδική μεταχείριση προς τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

Μία από αυτές ήταν της Ρούλας Ρέβη, η οποία θέλησε, χωρίς να πει κάτι με λόγια, να επικοινωνήσει το συναίσθημά της για τις εξελίξεις. Ιδού η ανάρτησή της φωτογράφουφ: