Ο Pete Davidson δηλώνει με πάθος: "Θέλω να κάνω ένα παιδί" - Kim λαμβάνει;

14.07.2022
Ο Pete Davidson δηλώνει με πάθος: "Θέλω να κάνω ένα παιδί" - Kim λαμβάνει;
Έτοιμη για το πέμπτο παιδί η Kim Kardashian; Αν κρίνουμε από τα όσα λέει ο αγαπημένος της, Pete Davidson... έτσι φαίνεται!

Η σχέση του Pete Davidson με την Kim Kardashian δεν έχει καν χρονίσει, αλλά φαίνεται ότι πηγαίναι πρόσω ολοταχώς.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Οκτώβρη του 2021 ενώ η πρώτης τους κοινή ανάρτηση στο Instagram έγινε τον Μάρτιο του 2022.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και σε δημόσιες εμφανίσεις. Τους είδαμε στο Met Gala αλλά θα τους βλέπουμε και στη δεύτερη σεζόν του οικογενειακού ριάλιτι την ερχόμενη σεζόν.

Η σχέση τους δείχνει να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και χαίρει της πλήρους αποδοχής και από τις δυο οικογένειες. Η Khloe αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι φουλ ερωτευμένοι ενώ η μητέρα του κωμικού δεν έκρυψε τη λαχτάρα της για ένα... εγγονάκι.

Και σε αυτό το σημείο μένουμε για λίγο καθώς σε νέα συνέντευξή του ο 28χρονος Pete μίλησε με την ίδια ακριβώς λαχτάρα για την πατρότητα.

"Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, χωρίς αμφιβολία. Αυτό που θέλω περισσότερο από όλα να καταφέρω είναι να κάνω ένα παιδί. Θέλω να κάνω ένα παιδί", λέει, με μια συγκινητική συστολή και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι έχει να πει επ' αυτού η 41ός ετών -και μητέρα τεσσάρων παιδιών ήδη- αγαπημένη του.

Πάντως, αν επιχειρούσαμε μία εικασία, δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση οι δυο τους να έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία. Είναι τρελά ερωτευμένοι και η Kim, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να μείνει ξανά έγκυος -λόγω επιπλοκών που είχε στη δεύτερη εγκυμοσύνη- όμως μια επιλογή της παρένθετης μητέρας που έχει κάνει στα δύο μικρότερα παιδιά της θα ήταν σίγουρα κάτι δοκιμασμένο για εκείνη.

Ιδού τα γλυκά λόγια του Pete και αναμένουμε τα νεότερα!