Γιώργος Γεροντιδάκης: Το συγκινητικό "αντίο" στις Μέλισσες, ο μυστικός γάμος και ο Σασμός

11.07.2022
Γιώργος Γεροντιδάκης: Το συγκινητικό "αντίο" στις Μέλισσες, ο μυστικός γάμος και ο Σασμός
Ένα από τα πιο hot πρόσωπα των ημερών, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος κέρδισε το κοινό με τη συγκλονιστική "έξοδο" του Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες, τον αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο, ενώ ετοιμάζεται για την είσοδό του στον Σασμό την ώρα που οι φήμες τον θέλουν παντρεμένο μυστικά.

Στον απόηχο του τελευταίου -ever- επεισοδίου για τις Άγριες Μέλισσες, την περασμένη εβδομάδα, επανερχόμαστε σε έναν από τους πρωταγωνιστές που έκλεψαν την παράσταση. Ο λόγος για τον Γιώργο Γεροντιδάκη που συγκλόνισε με την ερμηνεία του και συζητήθηκε πάρα πολύ από όλους!

"Ανακούφιση", είχε δώσει ως επικεφαλίδα στη λεζάντα με την οποία είπε το δικό του αντίο στον Μελέτη του και τη σειρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης συμπληρώνοντας; "τελείωσε ένα τεράστιο κεφάλαιο, ένα μοναδικό ταξίδι που θα έχω και θα έχουμε χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά μας!"

Στη συνέχεια έδωσε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους τους ανθρώπους που παρακολουθησαν,αγάπησαν και στήριξαν την δουλειά τους αυτά τα τρία χρόνια "γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε την χαρά να ζήσουμε ότι ζήσαμε στο Διαφάνι μας!".

Μια φωτογραφία του Μελέτη από το τελευταίο επεισόδιο και η αυλαία έπεσε!

Οι Μέλισσες έφυγαν, έρχεται ο Σαμός για τον ηθοποιό που δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη του για την αποδοχή του κόσμου στη σειρά και τον ίδιο προσωπικά.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Γεροντιδάκη να φορά τη στολή του αστυνομικού και να στέκεται πλάι στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη στον δεύτερο κύκλο του Σασμού, σε έναν ρόλο που θα έχει, φυσικά, πολλές συγκρούσεις γενικότερα, με την οικογένεια Σταματάκη, ειδικότερα. Αναμένουμε!

Μέχρι τότε... διακοπές. Και όχι μόνος! Μαζί με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών όπου εκείνη ήταν make up artist, θα επισκεφτούν, όπως κάθε χρόνο την Αστυπάλαια, αρχικά και μετά... όπου τους πάει ο άνεμος.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί μυστικά τις τελευταίες μέρες; Απαντώντας στο Queen.gr ο ηθοποιός που γενικά κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, διεύψευσε την είδηση κατηγορηματικά: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο", είπε και εμείς ευχόμαστε καλές διακοπές!