Ο Brad Pitt μίλησε για τη μάχη του με την εξάρτηση στο αλκοόλ και την κατάθλιψη

23.06.2022
Ο Brad Pitt μίλησε για τη μάχη του με την εξάρτηση στο αλκοόλ και την κατάθλιψη
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε «χαμηλού βαθμού κατάθλιψη» για πολλά χρόνια

Ο Brad Pitt είναι εξοικειωμένος με τη μοναξιά. Ο 58χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στο GQ για το πώς είναι να νιώθει μόνος στη ζωή και να ζει για χρόνια με αυτό που αποκαλεί «χαμηλού βαθμού κατάθλιψη». Ο Pitt, ο οποίος είναι νηφάλιος για περίπου έξι χρόνια, είπε στο περιοδικό ότι βρήκε ότι η μουσική «με γεμίζει με τόση χαρά». Σκέφτηκε επίσης ότι πιστεύει ότι «οι καρδιές όλων μας είναι ραγισμένες».

Jennifer Lopez: Εμφανίστηκε στη σκηνή με την κόρη της, Emme, και την παρουσίασε χρησιμοποιώντας ουδέτερες αντωνυμίες των non-binary ατόμων

«Νομίζω ότι η χαρά ήταν μια νεότερη ανακάλυψη, αργότερα στη ζωή», είπε. «Πάντα προχωρούσα με τα ρεύματα, παρασυρόμουν με έναν τρόπο και στο επόμενο. Νομίζω ότι πέρασα χρόνια με μια χαμηλή κατάθλιψη, και μέχρι να συμβιβαστώ με αυτό, προσπαθώντας να αγκαλιάσω όλες τις πλευρές του εαυτού μου», είπε ο ηθοποιός. Ο ίδιος πρόσθεσε πως πάντα ένιωθε πολύ μόνος στη ζωή του.

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι πλέον είναι πιο επιλεκτικός με τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει, προσθέτοντας πως θεωρεί ότι βρίσκεται στο φινάλε της καριέρας του, αυτό το τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Pitt θα πρωταγωνιστήσει στο "Bullet Train", ένα θρίλερ δράσης-κωμωδίας όπου υποδύεται έναν δολοφόνο που μόλις έχει αναρρώσει από μια περίπτωση επαγγελματικής εξουθένωσης, επιστρέφοντας στη δουλειά του με υψηλά στοιχήματα με μια κάπως άστοχη αίσθηση αυτοπεποίθησης για τις ικανότητές του.