Η Δήμητρα Κατσαφάδου μας δείχνει πόσα κιλά έχασε - Το πριν και το μετά

08.06.2022
Η Δήμητρα Κατσαφάδου μας δείχνει πόσα κιλά έχασε - Το πριν και το μετά
Ότι βάζει στόχο έχει μάθει να το πετυχαίνει η Δήμητρα Κατσαφάδου και όπως φαίνεται έναν ακόμη ιδιαίτερα απαιτητικό στόχο έφερε εις πέρας.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα της και τον τελευταίο καιρό έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει μεταμορφωθεί. Η επιχειρηματίας και χημικός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φοράει το ολόσωμο μαγιό της, κάνει ντους και δείχνει τη νέα της πιο αδυνατισμένη σιλουέτα.

Στο βίντεο λέει: «Πώς ήμουνα πριν και πώς είμαι τώρα». Μάλιστα η χημικός συμβουλεύει τις διαδικτυακές της φίλες να κόψουν τα γλυκά, να πίνουν πολύ νερό και να περπατούν. Όπως λέει όμως: «Εννοείται όμως ότι αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Juicy for ever».

Το πριν και το μετά

Η Δήμητρα Κατσαδάφου έκανε μία ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή έδειξε φωτογραφίες πώς ήταν πριν χάσει τα κιλά και πώς είναι τώρα.

«Και επειδή πάντα πρέπει να τσαλακωνόμαστε για να πούμε την αλήθεια. Μην ξεχνάτε ότι τη μεγαλύτερη διαφορά από τα αδυνατιστικά μας την είδα εγώ η ίδια, για όσους με θυμάστε. Ήταν η απόλυτη κινητήριος δύναμη για να χάσω τα περιττά κιλά μου, την κυτταρίτιδα και να έχω απίστευτη σύσφιξη».