Γιούλικα Σκαφιδά: "Έχω βρεθεί σε άσχημη συνεργασία, έφευγα κάθε μέρα κλαίγοντας από το θέατρο"

02.06.2022
Γιούλικα Σκαφιδά: "Έχω βρεθεί σε άσχημη συνεργασία, έφευγα κάθε μέρα κλαίγοντας από το θέατρο"
Όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή "Κυψέλη" για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε στην καριέρα της

Στην "Κυψέλη” βρέθηκε καλεσμένη η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία μίλησε για την προσωπική και την επαγγελματική της πορεία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μέρη εξωτικά - Το μικροσκοπικό της μπικίνι έριξε το instagram

Μιλώντας για μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε στα πρώτα της χρόνια στο θέατρο, η ηθοποιός είπε: "Έχω βρεθεί σε περίπτωση πολύ αυστηρού σκηνοθέτη. Έχω βρεθεί σε πολύ άσχημη περίοδο που έφευγα κάθε μέρα φεύγοντας. Πήγαινα στο γκαράζ κι έβαζα τα κλάματα κάθε μέρα. Ήταν φανερό. Πιο φανερό δεν υπάρχει. Συνέβη 8 εβδομάδες. Δύο μήνες μέχρι να ανέβει η παράσταση. Είπα 'πάμε τώρα, κρατήσου, είναι δύο μήνες, θα ανέβει η παράσταση, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτόν τον άνθρωπο'. Ήμουν μικρή και δεν ήξερα”.

Johnny Depp: Πανηγυρική νίκη στη δίκη με την Amber Heard: Οι πρώτες αναρτήσεις των δύο αντιδίκων και πρώην συζύγων

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Υπήρχε αυτό στη δουλειά μας: όσο πιο τρελός κι αυστηρός, τόσο πιο καλός είναι και τόσο πιο μεγάλη αποδοχή θα έχεις εσύ στο σινάφι. Οπότε αφού θα δουλέψω με αυτόν που με βασανίζει, πάει να πει ότι είμαι καλή κι αν το φέρω εις πέρας θα είμαι καλή. Είπα πρέπει να το φέρω εις πέρας. Τώρα σε καμία περίπτωση. Θα μίλαγα. Θα έλεγα στοπ κι ότι δεν είναι τρόπος αυτός. Θα απευθυνόμουν σε κάποιον ανώτερο που υπάρχει εκεί και δεν το έκανα τότε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν ξέρω αν είναι νόρμα που σπάει ή αν έχει να κάνει με την εμπειρία γιατί πια το να περνάω καλά στην πρόβα και στη δουλειά μου είναι το ζητούμενο γιατί τότε νόμιζα πως όσο πιο πολύ βασανιστώ τόσο πιο καλή θα είμαι. Κι όντως εξελίχθηκα σε εκείνη τη δουλειά, αλλά το αντίτιμο ήταν τέτοιο που δεν θέλω ποτέ ξανά. Δεν με αφορά πια. Τώρα πια δεν θα το ξανάκανα”.

Τέλος, πρόσθεσε: "Κοιτάζοντας πίσω δεν έκανα κανά τρομερό φάουλ, αλλά μια φορά που με έβρισε ένας σκηνοθέτης θα μπορούσα να του πω γεια , πάω στον παραγωγό. Όχι επειδή είμαι ψώνιο, αλλά επειδή έγινε ένας μεγάλος τσακωμός. Αυτοί οι άνθρωποι σε χαιρετάνε σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι η ζωή τους. Λένε 'Γιουλικάκι να ξαναδουλέψουμε μαζί'. Μα είναι δυνατόν; Ούτε το τηλέφωνο δεν θα σηκώσω. Το κοιτάω και με πιάνει τρέμουλο. Θα ξαναδουλέψω ποτέ με εσένα που με κάνεις να κλαίω κάθε μέρα;”.