Κάννες 2022: Οι Maneskin συναντούν τον Elvis στο κόκκινο χαλί -και όχι μόνο!

26.05.2022
Κάννες 2022: Οι Maneskin συναντούν τον Elvis στο κόκκινο χαλί -και όχι μόνο!
Ακόμη μία λαμπερή μέρα στο 75ο Φεστιβάλ των Καννών και οι προβολείς έπεσαν πάνω στον "Βασιλιά", που δεν ήταν μόνος, βέβαια. Η ταινία "Elvis" του Baz Luhrmann έκανε πρεμιέρα -εκτός διαγωνιστικού χαρακτήρα- και, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντός και εκτός κινηματογραφικής αίθουσας.

Οδεύοντας προς την τελετή λήξης για φέτος (στις 28 Μαΐου, συγκεκριμένα) οι προβολές -και οι εμφανίσεις που συζητιούνται πολύ- συνεχίζονται αμείωτες στις Κάννες.

Μετά τις ελληνικές συμμετοχές στη μεγάλη οθόνη -αλλά και στο κόκκινο χαλί- είχαμε χθες την επίσημη "πρώτη" για την πολυαναμενόμενη ταινία του Baz Luhrmann για τη ζωή του Elvis Presley. H ταινία έχει ως τίτλο, απλά, το όνομα του Βασιλιά και, στην ουσία, πραγματεύεται τη σχέση του με τον συνταγματάρχη Tom Parker ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πρώτα του βήματα.

Στον ρόλο του Elvis o Austin Butler και σε αυτόν του συνταγματάρχη ο Tom Hanks.

Φυσικά αμφότεροι οι αστέρες έδωσαν το "παρών" στο Φεστιβάλ και ενώ το έτερον ήμισυ του πολύβραβευμένου -και ιδιαίτερα αδυνατισμένου αυτό τον καιρό- Hanks δεν ήταν στο πλάι του, ο νεαρός πρωταγωνιστής είχε στο πλευρό του την απαστράπτουσα αγαπημένη του, Kaia Gerber, η οποία καμάρωνε και με το παραπάνω. Αξίζει, βέβαια να υπογραμμίζουμε ότι μερικές φορές ήταν σα να έβλεπες τη μητέρα της, Cindy Crawford στα νιάτα της.

Η προβολή της ταινίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών ονομάτων της διεθνούς σόουμπιζ, όπως, για παράδειγμα, αυτά των Noomi Rapace, Deepika Padukone και Rebecca Hall, για αρχή,

Επιπλέον είδαμε τις Shakira, Sharon Stone, Winnie Harlow και τους Maneskin

Οι ιταλλοί ροκάδες που κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision πέρσι έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ταινία καθώς διασκεύασαν την επιτυχία "A Dream Come True" για την περίσταση.

Αναμένοντας, λοιπόν την ταινία και στις ελληνικές αίθουσες ιδού και οι παρουσίες των συντελεστών στο κόκκινο χαλί και στο Photocall της ταινίας. Μαζί τους και η Priscilla Presley.