Fran Drescher: Η τηλεοπτική "Νταντά" πιστεύει ότι ο καρκίνος της συνδέεται με τον βιασμό της

14.05.2022
Fran Drescher: Η τηλεοπτική "Νταντά" πιστεύει ότι ο καρκίνος της συνδέεται με τον βιασμό της
Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το περιστατικό που την τραυμάτισε ψυχολογικά και πιστεύει ότι την οδήγησε στον καρκίνο

Η Fran Drescher, που έγινε γνωστή ως "Νταντά" πιστεύει ότι το άγχος και το τραύμα του βιασμού της ήταν παράγοντες που την οδήγησαν στη διάγνωση του καρκίνου 15 χρόνια αργότερα. Η ηθοποιός - η οποία βιάστηκε υπό την απειλή όπλου κατά τη διάρκεια μιας εισβολής στο σπίτι το 1985 - είπε ότι πιστεύει ότι το εξασθενημένο ανοσοποιητικό της σύστημα από το σοκ του βιασμού ήταν ένας από τους λόγους που είχε με καρκίνο το 2000.

Nick Cave: Πέθανε και ο δεύτερος γιος του

«Έζησα το τραύμα ως θύμα βιασμού και για χρόνια πραγματικά δεν έβλεπα πώς με επηρέασε συναισθηματικά, απλώς συνέχισα τη ζωή μου. Νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο που δεν αντιμετώπισα τον βιασμό και κατέληξα με γυναικολογικό καρκίνο», είπε. Η Drescher - η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο της μήτρας το 2000 και υποβλήθηκε σε άμεση ριζική υστερεκτομή μετά από δύο χρόνια λανθασμένων διαγνώσεων από μια σειρά γιατρών, είπε επίσης ότι πίστευε ότι η τοξική έκθεση ήταν επίσης μέρος του καρκίνου της.

Johnny Depp: Είχε σπρώξει την Kate Moss από τις σκάλες όσο ήταν ζευγάρι;

«Οι Αμερικανοί βρίσκονται σε μια περιστρεφόμενη πόρτα τοξικής έκθεσης, χρόνιων ασθενειών και εξάρτησης από τα ναρκωτικά», είπε, προσθέτοντας ότι πρέπει να «σπάσουμε τα δεσμά» και «να αρχίσουμε πραγματικά να εξετάζουμε τι αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, γιατί το σώμα μας αντιδρά». Η περιπέτεια αυτή έκανε την 65χρονη να δημιουργήσει το Cancer Schmancer το 2007, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στους γυναικείους καρκίνους.