Anna Wintour: Εκπλήσσει το παράξενο μεσημεριανό που παραγγέλνει στο γραφείο

12.05.2022
Anna Wintour: Εκπλήσσει το παράξενο μεσημεριανό που παραγγέλνει στο γραφείο
Η αρχισυντάκτρια της Vogue και πιο σεβαστή γυναίκα στον κόσμο της μόδας έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεύμα

Το "Anna: The Biography", το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για με θέμα την Anna Wintour, αποκαλύπτει μυστικά της αρχισυντάκτριας της Vogue και της διαβόητης δυναμικής προσωπικότητας της Νέας Υόρκης.

Από τις πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν στις περισσότερες από 250 πηγές με τις οποίες μίλησε η Amy Odell για το βιβλίο, η παραγγελία μεσημεριανού γεύματος της Wintour έχει προκαλέσει περισσότερες εντυπώσεις. «Στην πραγματικότητα, το μεσημεριανό γεύμα της Wintour, αφού η Condé Nast μετέφερε τα γραφεία της στο 1 World Trade Center, ήταν μια σαλάτα με μπριζόλα και καπρέζε χωρίς τις ντομάτες από το κοντινό εστιατόριο Palm».

Spice Girls: Ποιο μέλος είναι πλουσιότερο από τα υπόλοιπα μαζί;

Η παράξενη αυτή παραγγελία είναι κάτι που η Wintour φέρεται να ζητούσε πριν από πέντε έως έξι χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο μενού στο Palm στην Tribeca. Το γεύμα μαζί με το φιλοδώρημα κοστίζει 77,33 δολάρια, που είναι λίγο περισσότερο από το μεσημεριανό γεύμα ενός μέσου εργαζόμενου σήμερα. Το μέσο κόστος μιας σαλάτας εκτοξεύτηκε κατά 11% από πέρυσι, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν χωρίς τις ζουμερές κόκκινες ντομάτες, μια σαλάτα caprese εξακολουθεί να θεωρείται σαλάτα.

Η Miranda Brooks, η σχεδιάστρια που συνεργάστηκε με την Wintour για το σπίτι της στο Mastic, στο Long Island, ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να πείσει τη Wintour να φυτέψει έναν λαχανόκηπο στα 42 στρέμματα γης της, αλλά αρνήθηκε επειδή στην Wintour «δεν αρέσουν τα λαχανικά».