Η Eva Mendes θέλει να επιστρέψει στον κινηματογράφο αλλά έχει κάποιους όρους

11.05.2022
Η Eva Mendes θέλει να επιστρέψει στον κινηματογράφο αλλά έχει κάποιους όρους
Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή σε ταινία, η Eva Mendes δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη -και μάλιστα με χαρά- αλλά όχι για την κάθε ταινία. Πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένο το project για να πει το "Ναι".

Καλεσμένη στην εκπομπή "The View" του ABC ήταν η Eva Mendes και κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στα επαγγελματικά της σχέδια και αν αυτά περιλαμβάνουν μια επιστροφή στον κινηματογράφο, καθώς η ίδια έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2014.

"Με μεγάλη χαρά" απάντησε εκείνη τονίζοντας, όμως ότι έχει μια μικρή λίστα με όρους ως προς το τι την ενδιαφέρει να κάνει -ή, μάλλον, τι δεν την ενδιαφέρει να κάνει.

"Δεν θέλω να κάνω κάτι που έχει να κάνει με βία, ούτε με σεξουαλικότητα", ξεκαθάρισε η ηθοποιός τονίζοντας ότι ενώ αυτά τα πράγματα δεν την ένοιαζαν παλιότερα και έκανε τα πάντα, όλα άλλαξαν μετά τη γέννηση των παιδιών της.

Η Eva Mendes έχει δυο κόρες με τον σύντροφό της, Ryan Gosling, την 7χρονη Esmeralda και την 5χρονη Amada, στις οποίες έχει αφιερωθεί αποκλειστικά από τότε που γεννήθηκαν.

Η Eva Mendes, ο Ryan Gosling, τα παιδιά τους και οι απίθανες περιπέτειες της καραντίνας

Εκφράζοντας τη διάθεσή της να ξαναδουλέψει στον κινηματογράφο η Mendes τόνισε ότι θα το κάνει για ένα project "καθαρό και όμορφο". "Κάτι σε Disney", είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Whoopi Goldberg, η οποία προέβλεψε ότι θα γίνει κάτι πολύ σύντομα και εκείνη συμφώνησε απόλυτα. Λες;

Eva Mendes: Τι απαντάει σε όσους λένε πως ο Ryan Gosling "δε τη βγάζει έξω"

Για την ιστορία, η τελευταία εμφάνιση της Eva Mendes στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2014 στην ταινία του συζύογυ της, Lost River, ενώ το 2021 είχε χαρίσει τη φωνή της σε έναν εκπαιδευτή γιόγκα σε μια αυστραλέζικη παιδική σειρά με τον τίτλο Bluey.

Αναμένεται η συνέχεια!