Halle Berry - Jennifer Lopez: Σπάνια λήψη από μια κοινή τους, λαμπερή έξοδο πριν από 15 χρόνια

05.05.2022
Halle Berry - Jennifer Lopez: Σπάνια λήψη από μια κοινή τους, λαμπερή έξοδο πριν από 15 χρόνια
Eίναι υπέροχο όταν οι διασημότητες κάνουν αναζητήσεις στα αρχεία φωτογραφιών τους και ανακαλύπτουν κρυμμένα διαμάντια. Αυτό ακριβώς έκανε η Halle Berry όταν ανακάλυψε ένα στιγμιότυπο πριν 15 χρόνια, με την ίδια, τη σχεδιάστρια Donatella Versace και την Jennifer Lopez. Μιλάμε για ένα εμβληματικό τρίο!

Η Halle Berry δεν αποκάλυψε πού βρίσκονταν όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά και οι τρεις γυναίκες είναι εκθαμβωτικές με επίσημο outfit. Η Lopez έχει την κλασική J.Lo μακριά αλογοουρά, φορώντας μια τουαλέτα σε χρώμα περλέ και ένα αστραφτερό βραχιόλι. Η Versace έλαμπε σε ένα φόρεμα navy blue με τις ξανθές μπούκλες της να δημιουργούν ένα απαλό καρέ γύρω από το πρόσωπό της. Η Berry φαινόταν τόσο γλυκιά με φυσικό μακιγιάζ και ένα χρυσό φόρεμα με πούλιες που κάλυπταν το ύφασμα. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Έξοδος με 2 fashion icons! περίπου το '07».

Και οι τρεις γυναίκες συνέχισαν δυναμικά τη σταδιοδρομία τους τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Η φίρμα Versace είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ, η Berry πρόσθεσε τη σκηνοθεσία στις ταλαντούχες δεξιότητές της και η Lopez έχει γίνει μια δύναμη της φύσης στις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Είναι υπέροχο να βλέπεις πόσο μακριά έχουν φτάσει, ειδικά από τη στιγμή που ήταν ήδη επιτυχημένες πριν από 15 χρόνια.

Πρέπει επίσης να σκεφτούμε ότι η J.Lo του 2007 δεν θα περίμενε ότι η J.Lo του 2022 θα τα ξαναέβρισκε με τον Ben Affleck και θα αρραβωνιαζόταν με σκοπό να παντρευτεί μαζί του. Την εποχή της φωτογραφίας, ήταν παντρεμένη με τον τρίτο σύζυγό της, Marc Anthony. Η Lopez και Berry θα έκαναν επίσης τα παιδιά τους με διαφορά μόλις ενός μήνα το 2008 — η Lopez τα δίδυμα της, Max και Emme και η Berry τη μεγαλύτερη κόρη της, Nahla, από τη σχέση της με την Gabriel Aubry. Είναι εκπληκτικό να τις βλέπεις να είναι ευτυχισμένες τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μετά από 15 χρόνια.