Κόλλησε κι ο Νίκος Μουτσινάς - Στον "πάγο" το "Καλό Μεσημεράκι"

14.03.2022
Κόλλησε κι ο Νίκος Μουτσινάς - Στον "πάγο" το "Καλό Μεσημεράκι"
Ο Covid χτύπησε και τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, ο οποίος ανακοίνωσε τα νέα μέσω social media.

Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και, όπως γνωρίζουμε, διακρίσεις δεν κάνει. Τελευταίο "θύμα" του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μέσα από δύο stories μοιράστηκε τα νέα με τους διαδικτυακούς του φίλους.

"Καλησπέρα τι μου γίνεστε; Καλή εβδομάδα να σας ευχηθώ. Παιδιά ακούστε να δείτε τι γίνεται… Κόλλησα! Ούτε ξέρω από που αλλά παρ’ όλα αυτά κόλλησα. Δεν θα μπορέσει να γίνει η εκπομπή. Στείλτε τα περαστικά σας!" ακούμε τον Νίκο Μουτσινά να λέει και ευχόμαστε "καλή ανάρρωση γρήγορα".

Πριν από λίγες ώρες είχε γίνει γνωστό ότι θετικός στον κορονοϊό είχε βρεθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός της χώρας επέλεξε, ομοίως, τα social media για να ενημερώσει τους έλληνες πολίτες σχετικά με την υγεία του.


"Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο", έγραψε ο κύριος Μητσοτάκης για να συνοδέψει το βίντεο που μοιράστηκε στο Facebook.