Η Hailey Baldwin εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο

14.03.2022
Η Hailey Baldwin εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο
"Βίωσα την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου"

Η Hailey Baldwin εισήχθη στο νοσοκομείο του Palm Springs μετά από ξαφνική διαταραχή στον εγκέφαλο. Το μοντέλο αποκάλυψε μέσω social media πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς ήρθε αντιμέτωπη με συμπτώματα παρόμοια με εκείνα του εγκεφαλικού επεισοδίου. Πλέον έχει λάβει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι.

Ashley Judd: "Θα είχα πεθάνει από αιμορραγία":

"Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες" έγραψε η 25χρονη, προσθέτοντας πως "Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν".

H Cameron Diaz μιλά για την παγίδα της ομορφιάς: "Δεν μ΄ενδιαφέρει καθόλου πώς δείχνω. Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου πια"

Πρόσφατα, ο σύζυγός της, Justin Bieber, διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19, με το μοντέλο να εμφανίζει συμπτώματα λίγες ημέρες αργότερα. Μάλιστα, οι γιατροί προβληματίστηκαν με τα συμπτώματα δεδομένης της νεαρής ηλικίας της.