Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τη γυναίκα του και την κόρη του - Η τρυφερή ανάρτηση

08.03.2022
Ο Δημήτρης Λάλος φωτογραφίζει τη γυναίκα του και την κόρη του - Η τρυφερή ανάρτηση
Οικογενειακή εξόρμηση για τον δημοφιλή ηθοποιό και τις γυναίκες της ζωής του.

Η Καθαρή Δευτέρα ήταν η αφορμή, όπως φαίνεται, για μια εκδρομή στη φύση και για τον Δημήτρη Λάλο, ο οποίος κάποια στιγμή βρήκε ευκαιρία και φωτογράφισε τη σύζυγό του, Εύα Μαυρίδου αγκαλιά με την κόρη τους, Νικολέτα.

Ο ίδιος κοινοποίησε μία από τις ασπρόμαυρές αυτές φωτογραφίες σε story του χθες, όμως, σήμερα, η σύζυγός του τις μοιράστηκε με κανονική ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό.

Πριν από έναν μήνα και με αφορμή τα γενέθλιά του συζύγου της, η Έλενα Μαυρίδου είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προς τιμή του αφιερώνοντας του δυο φωτογραφίες, μία με την κόρη τους και μία με την ίδια

«Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι. Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλώνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν», είχε γράψει στη λεζάντα.

Η Έλενα Μαυρίδου αποφοίτησε από την Δραματικής σχολής του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε) και φοίτησε το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Είναι ιδρυτικό μέλος του ¨Χώρος¨ (Εταιρεία θεάτρου). Η ομάδα είναι περιοδεύων θίασος που έχει σημειώσει μεγάλο αριθμό παραστάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει βραβευτεί δυο φορές για την ερμηνεία της στην παράσταση Λιωμένο Βούτυρο-Εθνικό θέατρο με το Βραβείο ‘Μελίνα Μερκούρη’ 2008 και το Βραβείο ερμηνείας Κάρολου Κουν 2008 – Ένωση κριτικών θεάτρου και Μουσικής.

Ο Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει το ομορφότερο σχόλιο που άκουσε για τον Μαθιό και τι θα γίνει με τη Βασιλική

«Σασμός»: Ο «Μαθιός» με τη γυναίκα του και η «Βασιλική» με τον άντρα της σε κοινή έξοδο