Ουκρανία: Ραγίζει καρδιές το βίντεο που πατέρα που αποχαιρετά την κόρη του

25.02.2022
Ουκρανία: Ραγίζει καρδιές το βίντεο που πατέρα που αποχαιρετά την κόρη του
Σπαρακτικές εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και θυμίζουν τον ανθρώπινο πόνο κάτω από τη σκιά του πολέμου.

Χθες το πρωί ξημέρωσε μια μέρα διαφορετική για τον πλανήτη με τα νέα για την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία να μουδιάζουν τους πάντες.

30 ώρες μετά και τα στρατεύματα του Πούτιν πολιορκούν το Κίεβο ενώ ο ίδιος έχει καλέσει την ουκρανική κυβέρνηση για διαπραγματεύσεις. Ο λαός στις περιοχές που έχουν χτυπηθεί από την επίθεση ζει εφιαλτικές στιγμές με οικογένειες να χωρίζονται καθώς γίνεται προσπάθεια, σε πρώτη φάση, να σταλθούν γυναίκες και παιδιά σε πιο ασφαλή σημεία.

Ο αποχωρισμός δύσκολος και η κάμερα έχει καταγράψει αρκετά "αντίο" που πονάνε. 'Ενα από αυτά έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τους χρήστες των social media και το έχει κάνει viral.

Πρόκειται για ένα βίντεο που έχει καταγράψει τις σπαρακτικές στιγμές όπου ένας πατέρας αποχαιρετά την κόρη του λίγο πριν τη βάλει στο λεωφορείο που θα την πάρει μακριά. Ο πόνος αβάσταχτος και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν. Ούτε να φανταστεί δεν μπορεί τι νιώθει αυτός ο άντρας τη στιγμή που σφίγγει στην αγκαλιά του την κόρη του και την κοιτάζει ίσως για τελευταία φορά. Τι να του πει κάποιος; Τι να πει κανείς σε αυτό το παιδάκι που φεύγει και δεν ξέρει πού πηγαίνει;

Πόλεμος εν έτη 2022! Μια μελανή σελίδα στην ιστορία της νεότερης Ευρώπης. Σπαράζουν καρδιές...