Νατάσσα Μποφίλιου: "Δέχτηκα σωματική επίθεση στη δουλειά, δεν το κατήγγειλα"

16.02.2022
Νατάσσα Μποφίλιου: "Δέχτηκα σωματική επίθεση στη δουλειά, δεν το κατήγγειλα"
Όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της

Μια ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα η Νατάσσα Μποφίλιου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη, αλλά και στην παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν.

Λιάγκας κατά Ρουβά: «Δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας, με autocue παρουσιάζει... Έχει χάος στο μυαλό του»

Αρχικά, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, λέγοντας: "Όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό. Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω".

Σάκης Ρουβάς: Σάλος με τα όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη - Η απάντησή του και το "κόκκινο" από τον Νίκο Τερζή

Σχετικά με το κίνημα #metoo, η τραγουδίστρια είπε: "Μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το "γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται".