Η Σοφία Καρβέλα χώρισε και το επιβεβαιώνει μέσα από μια ανάρτηση αφιερωμένη στον πρώην, πια, σύζυγό της

31.01.2022
Η Σοφία Καρβέλα χώρισε και το επιβεβαιώνει μέσα από μια ανάρτηση αφιερωμένη στον πρώην, πια, σύζυγό της
Έναν, πραγματικά, πολύ πρωτότυπο τρόπο βρήκε η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα να ανακοινώσει -στην ουσία- το διαζύγιό της από τον Θανάση Πανουργιά.

Γενέθλια έχει σήμερα ο Θανάσης Πανουργιάς και η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να του ευχηθεί και διαδικτυακά αφιερώνοντάς του μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση.

Με τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο που τη χαρακτηρίζει (και προφανώς και τη σχέση τους) η Σοφία Καρβέλα επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους έχουν πάρει διαζύγιο, παραμένοντας, ωστόσο, οικογένεια με τον πιο όμορφο τρόπο.

"Αυτός ο τύπος έχει γενέθλια σήμερα. [...] Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Για μένα. Μετά, το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δυο φορές. Γιατί για κάποιον λόγο είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και εκείνος το ήξερε. Έχουμε μια πολύ όμορφη ζωή και γινόμαστε ελεύθερα οι πραγματικοί μ@λ@κες που είμαστε όταν είμαστε μεταξύ μας, οπότε λειτουργεί. Είναι ο μόνος άνθρωπος που με κάνει να μένω παντρεμένη μαζί του (αφού πήραμε διαζύγιο... 😬) Είναι αυτός ο τύπος. Και είναι ο δικός μου τύπος. Χρόνια πολλά .⚡️❤️‍🔥. Σ' αγαπώ", γράφει η Σοφία και μοιράζεται φωτογραφίες της οικογένειάς τους, που δεν έχουμε ξαναδεί.

Από τους πρώτους που ευχήθηκαν στον εορτάζοντα με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Σοφίας ήταν και η Άννα Βίσση

Το ζευγάρι ζει εδώ και χρόνια στη Νέα Υόρκη και έχει δυο γιους, τον 9χρονο Νικόλα και τον 6χρονο Νέστορα. Οι φήμες για προβλήματα στον γάμο τους ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όταν η Σοφία ήρθε στην Ελλάδα με τα παιδιά χωρίς τον Θανάση. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες τους και παραμένουν "μαζί και χώρια" με τους δικούς τους όρους.