Γιώργος Καπουτζίδης: "Μου ζήτησαν να μην παίξω - Ηταν μία πολύ στενάχωρη στιγμή"

24.01.2022
Γιώργος Καπουτζίδης: "Μου ζήτησαν να μην παίξω - Ηταν μία πολύ στενάχωρη στιγμή"
Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός παραχώρησε μια τηλεοπτική συνέντευξη στη "δεύτερη πατρίδα" του

Στην εκπομπή "Προσωπικά" παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης "στη δεύτερη πατρίδα του", την Αίγινα, αναφερόμενος στα πρώτα του χρόνια, στην καλλιτεχνική του πορεία, την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τις κοινωνικές διακρίσεις, και μοιράστηκε μια στιγμή που στεναχωρήθηκε πολύ στα επαγγελματικά του.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Νίκος Μουτσινάς την απέτρεψε να κάνει λογοθεραπεία (βίντεο)

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Χοσέ στις Σαββατογεννημένες και είπε: "Όταν μου ζήτησαν να γράψω μόνο το σενάριο και να μην παίξω στις 'Σαββατογεννημένες' ήταν μία πολύ στενάχωρη στιγμή. Έκλαψα γιατί ήταν το όνειρό μου να παίξω τον ρόλο που έγραψα για μένα αλλά τελικά έγινε", είπε αρχικά.

Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκίνηση για τον γιο της και τον γιο του, ο έρωτας και ο Σασμός

"Πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και πιο σαφής γιατί είχα τον χρόνο να δω κάποια πράγματα πιο ήρεμα. Μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νιώθω βοηθάει και πολύ κόσμο. Είναι πολλοί άνθρωποι που μου στέλνουν. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μία διαχωριστική γραμμή που δεν ξέρω ποιος την έβαλε και γιατί. Το μόνο που προκαλεί είναι μίση, θεωρώ ότι μπορούμε να ζούμε όλοι αγαπημένοι και να συνυπάρχουμε. Μπορεί να μην γίνουμε όλοι φίλοι αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε", πρόσθεσε ο ίδιος.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: