Πάνος Σταθακόπουλος για Φιλιππίδη: "Με έκανε να θέλω να φύγω από δουλειά. Φώναζε και έβριζε χωρίς λόγο"

11.01.2022
Πάνος Σταθακόπουλος για Φιλιππίδη: "Με έκανε να θέλω να φύγω από δουλειά. Φώναζε και έβριζε χωρίς λόγο"
Όσα είπε στο "Στούντιο 4"

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Σταθακόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα περιστατικά βίας από τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ο Ντίνος Καρύδης απαντά με χιούμορ στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό

"Είχε κάποιες εξάρσεις. Δεν ξέρω αν ήταν η έπαρση ή ο χαρακτήρας του. Πολλούς, κι εμένα μαζί, μας έκανε να λέμε 'Δεν θέλω να πάω στη δουλειά'. Έχει τύχει και με άλλους ηθοποιούς, που είτε είναι τώρα στη ζωή είτε όχι. Είναι, όμως, μεμονωμένες περιπτώσεις ευτυχώς", είπε αρχικά.

"Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι που τους έχει δώσει ο Θεός, σχεδόν τα πάντα. Δεν είμαι αχάριστος, με πήρε από δουλειά που με είδε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον "Άμλετ" και κάναμε το "Κλειδί" που πήγε δύο χρόνια. Δεν είμαι αχάριστος, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δε σημαίνει ότι επειδή τον ευχαριστώ, θα είμαι και υποχρεωμένος απέναντι του. Ήθελα να φύγω από τη δουλειά και λέω 'Θα το κάνω εγώ στα τόσα χρόνια πρώτη φορά να φύγω από δουλειά;'. Ήξερα και πώς θα ακουστεί απ' έξω και από την άλλη το θεωρούσα και ήττα. Φίλοι και συνάδελφοι μου έλεγαν 'Μείνε, θα πάμε περιοδεία κι εκεί τα πράγματα θα καλυτερεύσουν ενδεχομένως' και λέω 'Θα μείνω'. Αποφάσισα να μείνω αλλά για να μείνω ζήτησα από τον αδερφό μου να μου πάρει μια γαϊδούρα για να τη βλέπω και να θυμάμαι ότι πρέπει να έχουμε υπομονή. Δε λέω να μη μιλάμε, να μιλάμε αλλά το ξεπερνάς", εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.