Νεκρός στα 65 ο Bob Saget: Το συγκινητικό μήνυμα του "αδελφού" του John Stamos

10.01.2022
Νεκρός στα 65 ο Bob Saget: Το συγκινητικό μήνυμα του "αδελφού" του John Stamos
Ο ξαφνικός θάνατος του δημοφιλούς κωμικού που έγινε διάσημος από τον ρόλο του στις σειρές "Full House" και "Fuller House" προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές.

Η είδηση "τρέχει" στα δίκτυα τις τελευταίες ώρες και οι μορφή του Bob Saget γεμίζει τα social media από τα "αντίο" των ανθρώπων που τον αγάπησαν γνωρίζοντάς τον είτε προσωπικά είτε μέσα από τις δουλειές του.

Το τραγικό νέο έκανε γνωστό μέσα από τιτίβισμά του ο John Stamos. Ο ελληνικής καταγωγής σταρ και ο Saget έχουν μακριά ιστορία που κρατά από το 1987 όταν έγιναν οικογένεια για τις ανάγκες της τηλεοπτικής επιτυχίας "Full House".

"Είμαι καταρρακωμένος. Δεν έχω λόγια. Είμαι σε απόλυτο και ολοκληρωτικό σοκ. Δεν θα έχω ποτέ φίλο σαν εκείνον. Σ' αγαπώ τόσο πολύ Bobby", έγραψε στο Twitter του ο Stamos ενώ λίγη ώρα αργότερα, στο Instagram έκανε repost την τελευταία ανάρτηση του Saget από το Orlando όπου βρισκόταν στο πλαίσιο περιοδείας του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το TMZ ο Saget βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του. Όταν έκανε το τελευταίο του post, τίποτα δεν προμήνυε την τραγική συνέχεια.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η οικογένεια του ηθοποιού με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητώντας απόσταση και ηρεμία αυτές τις δύσκολες στιγμές.

"Με τεράστια λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρευτός μας Bob απεβίωσε σήμερα. Ήταν τα πάντα για εμάς και θα θέλαμε να γνωρίζετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του, και να ερμηνεύει ζωντανά και να κάνει ανθρώπους από όλες τις γωνιές του κόσμου να γίνονται ένα και να γελούν", διαβάζουμε στην ανακοίνωση της οικογένειας. Ο Saget αφήνει πίσω την εδώ και τρία χρόνια σύζυγό του Kelly Rizzo και τρία παιδιά..

Τα διαδικτυακά "αντίο"

Η είδηση γίνεται ολοένα και πιο γνωστή και ολοένα και περισσότεροι φίλοι και συνεργάτες σπεύουν να πουν το δικό τους "αντίο" στον Bob Saget.

Από τους πρώτους που αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό ήταν ο τρίτος της οικογένειας του Full House, Dave Coulier ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου οι δυο τους κρατιούνται χέρι χέρι "Δεν θα σε αφήσω ποτέ", γράφει ο ηθοποιός και συγκινεί.

Το δικό της "αντίο" στο Twitter έστειλε και η ηθοποιός Candace Cameron Bure που ερμήνευσε τη μεγαλύτερη κόρη του, DJ, στη σειρά. "Δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχω λόγια. Ο Bob ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τον αγαπούσα τόσο πολύ, γράφει.

Ένα Rest In Peace ευχήθηκε και η Alyssa Milano