Lily Collins: Γιατί θέλει να ξεχάσει τη συνάντηση που είχε με την πριγκίπισσα Diana - Η φωτογραφία ντοκουμέντο

09.01.2022
Lily Collins: Γιατί θέλει να ξεχάσει τη συνάντηση που είχε με την πριγκίπισσα Diana - Η φωτογραφία ντοκουμέντο
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Emily In Paris περιγράφει μια άβολη στιγμή, που, όμως, σίγουρα μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω ηλικίας!

Η παιδική ηλικία της Lily Collins κάθε άλλο παρά συμβατική ήταν. Μεγαλώνοντας με έναν εξαιρετικά διάσημο μπαμπά, τον Phil Collins, ήταν λογικό η οικογένειά της να είναι στο προσκήνιο και να έχει περάσει πολλές αξέχαστες στιγμές με celebrities. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο The Late Late Show με τον James Corden η Collins, μίλησε για μια συγκεκριμένη παιδική ανάμνηση της που αφορούσε στη βασιλική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της είχε στενή επαφή με το παλάτι και η μικρή συναντούσε συχνά τα μέλη της οικογένειας.

Η σταρ τoυ Emily In Paris ήταν πριν λίγες μέρες καλεσμένη της εκπομπής του Corden και μίλησαν για την επιτυχία της στο Netflix και πολλά άλλα. Κάποια στιγμή, επέστρεψαν στα παλιά και αναφέρθηκαν στην παιδική της ηλικία όταν μεγάλωνε στην Αγγλία. Ο Corden της έδειξε μια παλιά φωτογραφία από τη συνάντησή της με την πριγκίπισσα Diana όταν η Collins ήταν ακόμα παιδάκι και εκείνη διηγήθηκε μια απροσδόκητη εμπειρία της που είχε να κάνει με τη φωτογραφία.

«Μου είπαν ότι αυτό συνέβη», θυμάται. «Δίνω τα λουλούδια στην Diana, αλλά τη στιγμή που πήγε να τα πάρει, προσπάθησα να τα τραβήξω πίσω». Φυσικά, το να τραβάς πίσω τα λουλούδια από μια πριγκίπισσα, είναι γενικά μια πράξη όχι και τόσο ευγενική και η Collins είπε ότι ήταν μια άβολη στιγμή. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, όλοι πάγωσαν στο δωμάτιο», παραδέχτηκε.

Δυστυχώς για την Collins, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που έκανε μια χοντράδα σε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η Lily είχε ακόμη μια αμήχανη στιγμή με τον πρίγκιπα Κάρολο όταν ήταν μικρούλα, όπως είπε.

«Όταν ήμουν νεότερη, έπαιζα με μερικά παιχνίδια με τον πρίγκιπα Κάρολο και του πέταξα κάτι», είπε στον Corden. «Σαν να του πέταξε ένα τηλέφωνο-παιχνίδι στο κεφάλι. Και πάλι, όλοι πάγωσαν στο δωμάτιο». Ωστόσο, καθώς η Collins ήταν μόλις δύο ετών εκείνη την εποχή, είναι πιθανό ο Κάρολος να αγνόησε το περιστατικό.

Η Collins τελικά μετακόμισε στο Λος Άντζελες με τη μαμά της, Jill Tavelman, αλλά εξακολουθεί να είναι περήφανη για τις ρίζες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Ο μπαμπάς μου έκανε πολλά πράγματα για το Prince's Trust και εγώ μεγάλωσα στην Αγγλία, ξέρετε, είμαι Βρετανίδα», είπε στην εκπομπή.

Αυτές τις μέρες, η Collins είναι περισσότερο γνωστή για τη σειρά του Netflix, Emily In Paris, όπου πρωταγωνιστεί αλλά όπως διάβασες οι πρώτες της περιπέτειες ξεκίνησαν από την Αγγλία.