Britney Spears: Γιορτάζει την ελευθερία της με δυο, νέες ολόγυμνες φωτογραφίες

07.01.2022
Britney Spears: Γιορτάζει την ελευθερία της με δυο, νέες ολόγυμνες φωτογραφίες
Πέταξε ξανά τα ρούχα της η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Britney Spears φαίνεται ότι απολαμβάνει στο έπακρο την ελευθερία της, ύστερα από 13 χρόνια ασφυκτικής εποπτείας και ελέγχου -σε όλους τους τομείς- από τον πατέρα της. Ύστερα από τεράστιο δικαστικό αγώνα, η Britney δικαιώθηκε και κέρδισε ξανά το δικαίωμα να ορίζει η ίδια τη ζωή της -σε όλα τα επίπεδα.

Από την πρώτη στιγμή της απόφασης αυτής η Spears έδειξε τον ενθουσιασμό της με διάφορες αναρτήσεις μεταξύ των οποίων και αρκετές χωρίς καθόλου ρούχα -αλλά με καλυμμένα τα επίμαχα σημεία, φυσικά.

Χθες είχαμε ακόμη μία τέτοια ανάρτηση με δύο ολόγυμνες πόζες και τα λόγια "Η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας δεν είχε ποτέ καλύτερη αίσθηση" στη λεζάντα.

Το ιστορικό της κηδεμονίας

Ο Jamie Spears ορίστηκε διαχειριστής της 60 εκατομμυρίων δολλαρίων περιουσίας της κόρης του αλλά και της προσωπικής της ζωής ύστερα από την ψυχολογική της κατάρρευση το 2008. Το δικαστήριο έκρινε ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν ήταν σε θέση να ορίζει ούτε την προσωπική, ούτε την επαγγελματική της ζωή και ο πατέρας της, μαζί με μια ομάδα δικών του ανθρώπων, ανέλαβε τα πάντα.

Η Britney Spears θέλει τη ζωή της πίσω: Η δραματική έκκληση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Εδώ και έναν χρόνο, η αντίδρασή της έχει γίνει πιο έντονη καταθέτοντας συγκλονιστικά στοιχεία και οδυνηρές λεπτομέρειες της ζωής της στο δικαστήριο που κλήθηκε να αποφασίσει τη λήξη ή μη της κηδεμονίας.

Η Britney Spears κατέθεσε εναντίον "εκείνων που εκμεταλλεύτηκαν τόσο καλά τη ζωή της" όλα αυτά τα χρόνια ενώ συγκρίνοντας την κατάστασή που βίωνε τόσα χρόνια με αυτή που βιώνουν τα θύματα του sex trafficing υπογραμμίζοντας ότι υποχρεώνεται να εργάζεται κάθε μέρα, όλη μέρα. "Είμαι μία σκλάβα", είπε μεταξύ άλλων η Britney, ενώ το Hashtag #freebritney έγινε viral ξανά.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ της και το μόνο που μένει είναι η τελική δικάσιμος για την υπόθεση που έχει οριστεί σε 45 μέρες από σήμερα, όπου θα ακουστεί και επίσημα η απόφαση που έγινε γνωστή σήμερα, υπέρ του αιτήματος της Spears.