Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian...για να το γκρεμίσει

04.01.2022
Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian...για να το γκρεμίσει
Η κατοικία αξίζει 4,5 εκατομμύρια δολάρια

Αφού ξόδεψε περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian, ο Kanye West σχεδιάζει να ρίξει ακόμη περισσότερα χρήματα για να το γκρεμίσει και να χτίσει ένα ολοκαίνουργιο σπίτι ακριβώς σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Το νέο σπίτι του Kanye είναι χάλια. Το αγόρασε μόνο για την τοποθεσία», είπε μια πηγή. «Είναι κοντά στην Kim και τα παιδιά. Έχει ένα όραμα για το σπίτι και σχεδιάζει να ξεκινήσει την κατασκευή το συντομότερο δυνατό».

Δολοφονήθηκε η πρώην manager των Kardashians

Η κίνηση του αυτή έρχεται αφότου ο 44χρονος ράπερ ξόδεψε 57,3 εκατομμύρια δολάρια για ένα πολυτελές μοντέρνο σπίτι στο Malibu. Μια πηγή από το κοντινό του περιβάλλον είπε ότι χρειαζόταν καλύτερη και ταχύτερη πρόσβαση στα παιδιά του. Αποτελούμενο από πέντε υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, αυτή είναι η πρώτη φορά που το σπίτι βγαίνει προς πώληση εδώ και 67 χρόνια, από τότε που οι πρώην ιδιοκτήτες αγόρασαν ακίνητα όταν ήταν νεόκτιστο εκείνη την εποχή, το 1955.

10 Έλληνες και ξένοι celebrities που "ακυρώθηκαν" μέσα στο 2021

Ο West πλήρωσε επιπλέον 421.000 δολάρια πάνω από την τιμή που ζητούσε ο πωλητής για να επισκευάσει το ακίνητο. Το σπίτι εκτείνεται σε περισσότερα από 3.600 τετραγωνικά.Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του τρέχοντος σπιτιού περιλαμβάνουν μπεζ χαλιά, vintage ξύλινες επενδύσεις και ξύλινα ντουλάπια.