Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του

22.12.2021
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του
Ο παρουσιαστής, πρώην μελος των "Ράδιο Αβρύλα" αναζητούνταν από τις Αρχές καθώς στο πλαίσιο του αυτοφώρου έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η δεύτερη κοπέλα που τον κατήγγειλε.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα σήμερα καθώς λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε μήνυση εναντίον του και η αστυνομία ξεκίνησε να τον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρουσιάστηκε στο τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του και αναμένονται εξελίξεις.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη δήλωση μετά το σκάνδαλο και την αποπομπή του από το «Ράδιο Αρβύλα»

Πρόκειται για δεύτερη κοπέλα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή για διαρροή προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, εν αγνοία της. Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία, έτσι για τη νομική υπόσταση του ζητήματος.

Υπάρχουν συνολικά εννέα βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο

Την αποκάλυψη αυτή έκανε μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί μία από τις κοπέλες - θύματα του Παναγιωτόπουλου. "Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία", εξήγησε ο κύριος Λύτρας εκφέροντας και την άποψή του για τον παρουσιαστή: "Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες".

Ράδιο Αρβύλα: Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης στέλνουν Παναγιωτόπουλο στο δικαστήριο και τον διαγράφουν, γενικότερα

"Υπάρχουν συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο", είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1, ενώ τόνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 13:05