Jennifer Lopez: Φωτογραφίζεται με ροζ μαλλί και θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις

08.12.2021
Jennifer Lopez: Φωτογραφίζεται με ροζ μαλλί και θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις
Το πιο ανατρεπτικό look μέχρι τώρα.

Η Jennifer Lopez είναι αρκετά τολμηρή με τα μαλλιά της και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Ωστόσο, όσον αφορά στο θέμα στο θέμα του χρώματος, διατήρησε ως επί το πλείστον σταθερές αποχρώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον, γιατί όταν ο hair stylist Chris Appleton μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram, μείναμε όλες με ανοιχτό το στόμα.

Πριν από λίγες μέρες, ο κομμωτής των διασημοτήτων δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία της Lopez με έντονα ροζ μαλλιά και μετά βίας πιστεύαμε στα μάτια μας γιατί έμοιαζε τόσο διαφορετική. Ο Appleton έκανε τα μαγικά του και της χάρισε τα ονειρεμένα παστέλ μαλλιά που εκτείνονται πολύ πέρα από τους ώμους της, με ανάγλυφες στρώσεις και πιο σκούρες ρίζες. Η μήπως όχι;

Η μεταμόρφωση, όμως είναι πολύ ανατρεπτική για να είναι αληθινή, γιατί οφείλεται πιθανότατα σε μια περούκα και όχι σε πραγματική βαφή. Επιπλέον, μετά από περαιτέρω μελέτη, φαίνεται ότι αυτή η αλλαγή μαλλιών έγινε πριν από μερικούς μήνες για μια από τις φωτογραφίσεις της καμπάνιας DSW της J Lo, οπότε ο Appleton πιθανότατα τη μοιράστηκε με τους followers του ως ένα στιγμιότυπο που σίγουρα προκαλεί εντύπωση. Ανεξάρτητα από αυτό, τώρα που η Lopez είναι στα καλύτερα της, θα μπορούσε να κάνει και μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.