Συγκλονίζει η Bella Hadid πρησμένη με δάκρυα στα μάτια: «Αυτή είμαι κάθε μέρα, κάθε νύχτα, εδώ και μερικά χρόνια»

10.11.2021
Συγκλονίζει η Bella Hadid πρησμένη με δάκρυα στα μάτια: «Αυτή είμαι κάθε μέρα, κάθε νύχτα, εδώ και μερικά χρόνια»
Μια πολύ θαρραλέα και ειλικρινή ανάρτηση έκανε το διάσημο μοντέλο στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για την αλήθεια πίσω από το "φαίνεσθαι"!

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες και ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αμέτρητα κορίτσια τη ζηλεύουν και θέλουν να της μοιάσουν. Κι όμως, η Bella Hadid περνά δύσκολα και αποφάσισε να ανοίξει δημόσια την καρδιά της, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να νιώσει κάποιος ότι δεν είναι μόνος σε ό,τι βιώνει, ό,τι αισθάνεται, όσο άσχημο και βαρύ κι αν είναι αυτό.

Με αφορμή μια αντίστοιχου περιεχομένου εξομολόγηση της Willow Smith, κόρης του διάσημου ζεύγους Will και Jada Smith η Bella προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

Μοιράστηκε 8 φωτογραφίες της με πρησμένα από το κλάμα μάτια και στη λεζάντα εξήγησε το "μέσα" της που είναι πολύ ταραγμένο.

Αφού μοιράστηκε λόγια της Willow σχετικά με το πόσο ίδια -ανήμποροι και μόνοι- αισθανόμαστε όλοι, εξολολογήθηκε πράγματα που έχει η ίδια στην καρδιά της, αποκαλύπτοντας πως εδώ και λίγα χρόνια εκείνη κλαίει μέρα νύχτα, κάθε μέρα!

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Όποιος παλεύει, ας το έχει στον νου, παρακαλώ. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι ν' ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Και γι αυτό σου το λέω εγώ... Δεν είσαι μόνη. Σ' αγαπώ, σε βλέπω, σ' ακούω. Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια - ή χημική ανισσοροπία αν προτιμάς- δεν είναι γραμμική και έρχεται σαν ένα rollercoaster γεμάτο εμπόδια..
Έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Θέλω όμως να ξέρεις ότι υπάρχει πάντα φως στην άκρη του τούνελ και το rollercoaster κάποια στιγμή σταματά! (Υπάρχει πάντα χώρος να ξεκινήσεις και πάλι αλλά εμένα μου έκανε πάντα καλό να ξέρω ότι ακόμη και αν έπαιρνε μέρες, εβδομάδες ή μήνες, τελικά γίνεται καλύτερο, ακόμη και για λίγο)
Μου πήρε πολύ καιρό να το βάλω αυτό καλά στο μυαλό μου αλλά είχε αρκετά ξεσπάσματα και κατέρρευσα αρκετές φορές για να φτάσω στο σημείο να πω 'Αν δουλέψεις σκληρά με τον εαυτό σου, αν ξοδέψεις χρόνο μόνος σου προκειμένου να νιώσεις τα τραύματά σου, τις χαρές σου, τα πάθη σου και την καθημερινότητά του, θα μπορείς πάντα να καταλαβαίνεις περισσότερα πράγματα τον δικό σου πόνο και πώς να τον αντιμετωπίζεις. Και αυτό είναι το μόνο που θα έπρεπε να ζητάς από τον εαυτό σου. Πάντα.
Δεν ξέρω γιατί αλλά όσο περνά ο καιρός μου φαίνεται όλο και πιο δύσκολο να μοιραστώ την αλήθεια μου από εδώ μέσα πια. Σας ευχαριστώ που με βλέπετες και ευχαριστώ που με ακούτε. Σας αγαπώ»

Η ανάρτηση της Bella έχει γίνει viral. Σε βάζουν σε σκέψεις τα λόγια της ενώ οι εικόνες που μοιράζεται είναι μαχαιριά στην καρδιά... Ας την ακούσουμε!