Ο Jay Z απέκτησε Instagram και σχεδόν 2 εκατομμύρια followers σε 12 ώρες - Εκείνος, όμως, ποιους ακολουθεί;

03.11.2021
Ο Jay Z απέκτησε Instagram και σχεδόν 2 εκατομμύρια followers σε 12 ώρες - Εκείνος, όμως, ποιους ακολουθεί;
Εντυπωσιακή η είσοδος του συζύγου της Beyonce στα social media.

Το Instagram φυγείν αδύνατον, τελικά! Ένα ένα τα "κάστρα" των "αρνητών" των social media (βλ. Jennifer Aniston και Angelina Jolie) πέφτουν ένα ένα, ακόμη και αν ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι καθαρά επαγγελματικός και η χρήση τους αυστηρά προς έναν ξεκάθαρο -καλό- σκοπό.

Η Beyonce και ο Jay Z αποθεώνουν τη "δική τους" βασίλισσα Meghan [video]

Τελευταία "υψηλή άφιξη" στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο Jay Z ο οποίος πριν από 12 ώρες περίπου έκανε την πρώτη του ανάρτηση και μοιράστηκε το πρώτο του story. Και οι δυο κινήσεις αφορούσαν στην προώθηση της ταινία του με τίτλο «The Harder They Fall» που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στο Netflix.

Μέχρι αυτή τη στιγμή μετρά 1.8 εκατομμύρια followers και ανεβαίνει διαρκώς, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως ο ίδιος ακολουθεί μόνο έναν λογαριασμό και, φυσικά, αυτός είναι της Beyonce, της οποίας ο λογαριασμός, έτσι για την ιστορία, μετρά τα 216 εκατομμύρια followers.

Μπορεί να έχει 216 εκατομμύρια ακολούθους η Beyonce όμως εκείνη ακολουθεί, επίσης, μόνο έναν και αυτόν... φρεσκότατο! Πολύ σωστά το φαντάστηκες. Τον λογαριασμό του Jay Z ακολουθεί μόνο και στα story της σήμερα μοιράστηκε το ίδιο countdown για την πρεμιέρα της ταινίας του.

Σιδεροκέφαλος λοιπόν!

Beyonce: Σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της -Είναι "φτυστά" ο πατέρας τους

Οικογένεια των 5

Η Beyonce και ο Jay Z παντρεύτηκαν (μυστικά, ας σημειώσουμε) το 2008 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 9 ετών Blue Ivy και τα 4 ετών δίδυμα Rumi και Sir