House of Gucci: Το νέο τρέιλερ της ταινίας αποτυπώνει την εξαιρετική ερμηνεία της Lady Gaga [video]

01.11.2021
House of Gucci: Το νέο τρέιλερ της ταινίας αποτυπώνει την εξαιρετική ερμηνεία της Lady Gaga [video]
Η Lady Gaga και ο Adam Driver συμπρωταγωνιστούν σε μια ταινία που είναι αφιερωμένη σε έναν εμβληματικό οίκο μόδας. Οι δύο αστέρες του κινηματογράφου συνεργάζονται για μια ταινία που είναι γεμάτη από πρωτοκλασάτα ταλέντα, μόδα υψηλής ραπτικής και ζουμερά σκάνδαλα. Και τo ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο από ποτέ για το House of Gucci, ειδικά μετά το ποστ – αφίσα που ανέβασε η Gaga στο Instagram για τη νέα ταινία.

Η επερχόμενη ταινία είναι βιογραφική και βασίζεται στο βιβλίο του 2001, The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed της Sara Gay Forden. Η Lady Gaga και ο Adam Driver υποδύονται το κεντρικό ζευγάρι Patrizia Reggiani και Maurizio Gucci, που ήταν επικεφαλής του διάσημου οίκου μόδας Gucci σε μια πολυτάραχη περίοδο στη δεκαετία του '80 και στις αρχές του '90.

Αυτή η ταινία είναι βέβαιο ότι θα είναι γεμάτη δραματικές καταστάσεις, αφού ο Maurizio κατηγορήθηκε ευρέως για τις οικονομικές απώλειες της εταιρείας κατά τη διάρκεια της παντοκρατορίας του και το 1995 δολοφονήθηκε από έναν εκτελεστή. To ακόμη πιο τρελό : Ήταν η σύζυγός του, Patrizia, που δικάστηκε και καταδικάστηκε για την οργάνωση της δολοφονίας του συζύγου της.

Η Lady Gaga έχει γενέθλια: Πόσων ετών γίνεται και η απίθανη ανθοδέσμη που της έστειλε ο αγαπημένος της

Η περίπτωση μιας ανθρωποκτονίας μέσα στον χώρο της υψηλής ραπτικής είναι ιδανική για ταινία, επομένως δεν είναι έκπληξη που η ταινία απαρτίζεται από ένα καστ γεμάτο σούπερ σταρ. Για να πάρεις μια γεύση από το House of Gucci, έχουν κυκλοφορήσει ήδη 2 τρέιλερ και μάλιστα το δεύτερο κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ημέρες.

Η MGM κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του House of Gucci στις 29 Ιουλίου και επικεντρώνεται στο πώς η Ιταλίδα σοσιαλίστρια Patrizia Reggiani (Gaga) μπήκε ως νύφη στην εμβληματική οικογένεια της μόδας, αλλά τελικά τσακώθηκε μαζί τους και έπαιξε ρόλο στη δολοφονία του συζύγου της Maurizio Gucci (Driver). Η βαριά προφορά της Gaga είναι χαρακτηριστική.

Το δεύτερο τρέιλερ για το House of Gucci κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, λίγο λιγότερο από ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας. Το κλιπ διάρκειας δυόμισι λεπτών δίνει στους fans μια πολύ βαθύτερη ματιά στην ερμηνεία της Gaga, συμπεριλαμβανομένων πολλών κοστουμιών και περουκών, υπό τους ήχους μιας εμβληματικής μελωδίας της δεκαετίας του 1980, του «Sweet Dreams (Are Made Of This)».