Τάσος Ξιαρχό: Δημόσια κατακραυγή μετά το βίντεο της ντροπής - Αποστομωτικές απαντήσεις από Μπάρκα και Γαρμπή

01.11.2021
Τάσος Ξιαρχό: Δημόσια κατακραυγή μετά το βίντεο της ντροπής - Αποστομωτικές απαντήσεις από Μπάρκα και Γαρμπή
Μέγας σάλος ξέσπασε μετά την αχαρακτήριστη ανάρτηση του πάλαι ποτέ χορογράφου του GNTM που πέρασε και από τη Φάρμα και οι αντιδράσεις έρχονται από παντού.

Ο Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται από χθες στο μάτι του κυκλώνα, ύστερα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στο οποίο χλευάζει δημόσια μία κοπέλα για τα κιλά της και τις στυλιστικές επιλογές της.

Το βίντεο της ντροπής

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Ξιαρχό ο οποίος γύρισε την κάμερα στο πρόσωπο της κοπέλας λίγο πριν κρυφτεί στην τουαλέτα περιμένοντας να τον ειδοποιήσουν ότι εκείνη έφυγε από το μαγαζί για να ξαναβγεί.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τις οργισμένες αντιδράσεις όλου του κόσμου, ο χορογράφος αναγκάστηκε να "κατεβάσει" το βίντεο, όμως αυτό ήδη κυκλφορεί από άλλους λογαριασμούς:

Η απάντηση της κοπέλας που υπέστη το bullying

Η κοπέλα την οποία χλεύασε με τόσο άσχημο τρόπο ο Ξιαρχό όντως τον είχε πάρει είδηση, είδε την ανάρτηση και με θάρρος απάντησε όπως του έπρεπε:

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», έγραψε κάτω από την ανάρτηση, δίνοντας το έναυσμα για τεράστια συζήτηση.

Η αντίδραση της Δανάης Μπάρκα

Από χθες το βράδυ οι δημόσιες αντιδράσεις στην ανάρτηση του Ξιαρχό ήταν άπειρες. Η Δανάη Μπάρκα ήταν από τους πρώτους που τοποθετήθηκαν επ' αυτής μέσα από μία ανάρτηση και μια φωτογραφία όπου, φυσικά, φορούσε μπλούζα με οριζόντιες ρίγες.

«Αύριο πρωί,τα λέμε με πρωινό καφέ και…τις ρίγες μας. Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θελουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρωμα και μέγεθος θελουμε και κανείς να μην τα κρίνει. Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί
Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ
Καλό μήνα! Με Α Γ Α Π Η & Σ Ε Β Α Σ Μ Ο», έγραψε η Δανάη και ιδού:

Όντως, σήμερα το πρωί η Δανάη υποδέχτηκε το κοινό της φορώντας οριζόντιες ρίγες και εκφράζοντας με πάθος την αντίθεσή της στα όσα συνέβησαν, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους χωρίς να αναφέρει ονόματα ώστε να μην γίνουν και οι ίδιοι κακοποιητές με τη σειρά μας!

"Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλο. Όλοι είμαστε σημαντικοί. Ας μη χαλάμε την προσωπικότητά μας για κανέναν άλλο [...] Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν αισθάνεστε κάποια στιγμή πιο δυνατοί από άλλους κάποια στιγμή, να τους φροντίζετε", είπε μεταξύ άλλων η Δανάνη.

Το αιχμηρό σχόλιο της Καίτης Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή δηλώνει "παρούσα" σε κάθε "φλέγουσα" στιγμή και έτσι έκανε και σήμερα. Με αφορμή το περιστατικό που αναφέραμε πιο πάνω η διάσημη τραγουδίστρια γύρισε τον χρόνο πίσω και θέλησε να θυμίσει στον Τάσο Ξιαρχό τις στιγμές που κι εκείνος είχε υποστεί bullying και είχε μιλήσει δημόσια γι' αυτό.

Η συγνώμη του Ξιαρχό

Πολύ γρήγορα μετά τη δημόσια κατακραυγή, ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε συγνώμη δημόσια ενώ παράλληλα διεξήγαγε και ένα poll μέσω του οποίου ήθελε να μάθει πόσοι είναι αυτοί που δεν τους έχει τύχει να κάνουν κάποιο λάθος!

Τίποτα από τα δύο δεν έπεισε τον κόσμο που ακόμη δηλώνει κατάφορα τη δυσαρέσκειά του, κάνοντας το όνομά του πρώτο trend στο Twitter -με την πολύ κακή έννοια, όμως!