Nicole Richie: Η απίθανη στιγμή που πήραν φωτιά τα μαλλιά της [video]

23.09.2021
Nicole Richie: Η απίθανη στιγμή που πήραν φωτιά τα μαλλιά της [video]
Είχε γενέθλια, έσκυψε πολύ κοντά στα κεράκια και το "κακό" έγινε. Η ίδια, όμως, δεν φάνηκε να το παίρνει και πολύ βαριά!

Τα 40 της χρόνια συμπλήρωσε πριν από λίγες μέρες η Nicole Richie και η στιγμή της τούρτας ήταν πραγματικά μία στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ!

Στο βίντεο που μοιράστηκε με την αφορμή βλέπουμε τη Nicole να σκύβει να φυσήξει τα κεράκια μετά το τραγούδι και να παίρνει φωτιά. Στην κυριολεξία!

"Μέχρι στιγμής τα 40 ήταν... φωτιά" γράφει στη λεζάντα η Nicole, η οποία, προφανώς, τρολάρει τον εαυτό της, και ιδού το βίντεο με τη στιγμή που "λαμπαδιάζει" το μαλλί της από τα κεράκια.

Τώρα, βέβαια, τι έγινε ακριβώς μετά το συμβάν δεν ξέρουμε καθώς η ίδια δεν έχει μοιραστεί φωτογραφία με το νέο -σίγουρα πιο κοντό- λουκ που θα αναγκάστηκε να κάνει. Πάντως, αν κρίνουμε από τη λεζάντα που εγραψε και το σχόλιο του συζύγου της και του αδελφού του στην ανάρτηση, δεν το πήραν και άσχημα!

«Καυτό», γράφει ο Joel Madden «Να μείνεις πάντα... αναμμένη» εύχεται στην «αδελφή» του ο Benjie, σύζυγος της Cameron Diaz, παρεμπιπτόντως.


Το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα

Τον περασμένο Ιούνιο η Nicole και ο Joel με τα παιδιά τους βρέθηκαν στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα της και τα αδέλφια της. Ο Lionel Richie είχε γενέθλια και επέλεξε να τα γιορτάσει με όλη του την οικογένεια στη χώρα μας. Οι λογαριασμοί όλων των μελών γέμισαν από Αιγαίο και λειτούργησαν ως την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα.

Και ο Lionel Richie στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια - Ναι, είναι και η Sofia και η Nicole μαζί του