George Clooney: Η αναποδιά όταν έκανε πρόταση γάμου στην Amal

17.09.2021
George Clooney: Η αναποδιά όταν έκανε πρόταση γάμου στην Amal
Ο George Clooney είχε σχεδιάσει καλά στο μυαλό του την πρόταση γάμου στη σημερινή σύζυγό του Amal, αλλά δεν κατέληξε τόσο ομαλά όσο περίμενε!

Ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ έκανε πρόταση γάμου στην πετυχημένη δικηγόρο στο σπίτι του τον Απρίλιο του 2014, επτά μήνες μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους. Το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό σπιτικό γεύμα, μετά το οποίο ο George είχε σχεδιάσει να κάνει την πρόταση αλλά αυτό που είχε σχεδιάσει να ήταν μια ζεστη βραδιά, στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι ήταν «μία από αυτές τις φρικτές στιγμές».

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο The Ellen Show, ο George μίλησε για την πρόταση και πως χρειάστηκαν 25 λεπτά για να απαντήσει η Amal.

Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του
Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral

«Το σχεδίασα ολόκληρο. Είχα το δαχτυλίδι κρυμμένο πίσω της. Είχα μουσική να παίζει, η θεία μου Rosemary θα τραγουδούσε “Why Shouldn’t I?” στην playlist. Όλα ήταν προγραμματισμένα», εξήγησε.

Ο George πρόσθεσε ότι η Αmal μόλις είχε επιστρέψει από το Λονδίνο και πρότεινε να πάρουν takeaway φαγητό, αλλά ο Clooney είχε μαγειρέψει δείπνο για τους δυο τους. Αφού τελείωσε το γεύμα, αυτή «σηκώθηκε να πάει να πλύνει τα πιάτα κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ».

Για να ξαναφέρει τα πράγματα σε καλό δρόμο, ο ηθοποιός έσβησε το κερί και είπε: «”Νομίζω ότι ο αναπτήρας είναι στο κουτί πίσω σου”, οπότε αυτή γυρίζει, ανοίγει το κουτί – είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα - το βγάζει, το κοιτάζει και λέει “Είναι ένα δαχτυλίδι!”».

Ο George έπεσε στο ένα γόνατο και όπως είπε στην Ellen DeGeneres: «Επειδή υπήρχε η playlist, γνώριζα πόσο χρόνο πήρε πραγματικά για να απαντήσει και ήταν περίπου 25 λεπτά». Είπε τότε στην Αmal: «Ελπίζω η απάντηση να είναι ναι, Χρειάζομαι μια απάντηση γιατί είμαι 52 ετών και θα μπορούσα όπου νάναι, να βγάλω τον γοφό μου».

Φυσικά, η απάντηση της Amal ήταν «ναι» και αργότερα φωτογραφήθηκε φορώντας το εξαίσιο διαμαντένιο δαχτυλίδι επτά καρατίων.

Amal και George Clooney: Δες πρώτη φορά τα διδυμάκια τους [photo]

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέντε μήνες αργότερα στη Βενετία, το μέρος όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Είπαν «I do» στο ξενοδοχείο Aman Canal Grande μπροστά σε φίλους και συγγενείς και ο George δήλωσε τότε στο HELLO !: «Είναι μια τόσο μικρή παρέα, νιώσαμε ότι ήταν όλοι μέρος της τελετής».