Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας βλάκας - η ηλιθιότητα τον έκανε να αισθάνεται άτρωτος"

02.08.2021
Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας βλάκας - η ηλιθιότητα τον έκανε να αισθάνεται άτρωτος"
Οι δηλώσεις του ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξη του

Αυστηρά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή "Καλοκαίρι not" ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και όλα τα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου που τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο στόχαστρο λόγω καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη καταστράφηκε επειδή έπασχε από ανάγκη θαυμασμού"

"Ήρθε μια εποχή κάθαρσης που κάποιοι δεν την είχαν υπολογίσει. Η αλαζονεία είναι ο σίγουρος δρόμος για τον όλεθρο. Όλα αυτά θα μπορούσαν έχουν αποφευχθεί αν κάποιοι άνθρωποι δεν ένιωθαν τόσο σίγουροι. Αν κάποιοι άνθρωποι δεν ένιωθαν ότι ήταν πέρα από οποιαδήποτε τιμωρία. Αυτό το συναίσθημα το πήραν μόνοι τους. Αυτοανακηρύχτηκαν μεγάλοι καλλιτέχνες. Τι μεγάλος καλλιτέχνης; Το μεγάλο καλλιτέχνη τον κρίνει ο χρόνος. Όταν είμαστε γέροι θα ξέρουμε ποιοι από εμάς υπήρξαμε σπουδαίοι καλλιτέχνες. Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι. Η ηλιθιότητα τους έκανε να αισθάνονται άτρωτοι. Πρόκειται περί ηλιθίων. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με κανέναν από αυτούς. Από ένστικτο ένιωθα ότι στον κύκλο που δημιουργούν κάτι δεν πάει καλά. Δεν ήξερα την εγκληματική δραστηριότητά τους γιατί δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους. Μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι", είπε ο ηθοποιός.

Μαρία Ιωαννίδου: "Κι εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση"

Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε πως "Δεν είναι και τίποτα πνευματικοί άνθρωποι, από όλους όσοι κατηγορήθηκαν, στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι. Πάρε τους έναν έναν. Και το ταλέντο δεν ξέρουμε αν είναι τόσο μεγάλο. Υπάρχει ταλεντόμετρο; Έτσι έλεγαν μόνοι τους. Να πάρουν ένα ταλεντόμετρο, να το βάλουν και να μας πουν πόσο ταλέντο έχουν. Θυμάμαι δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έλεγε για τον εαυτό του ότι 'είμαι ο πιο πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς μου', κι εγώ είμαι ο πιο πετυχημένος μπασκετμπολίστας της Ευρώπης. Μόνο που το λες, γίνεσαι βλάκας, δηλαδή καλώς τον ηλίθιο".

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 13:18