Kate Hudson: Μετά τη Σκιάθο, την καρδιά της κέρδισε το Ναύπλιο - Η απίθανη ανάρτηση από το ταξίδι της εκεί

19.07.2021
Kate Hudson: Μετά τη Σκιάθο, την καρδιά της κέρδισε το Ναύπλιο - Η απίθανη ανάρτηση από το ταξίδι της εκεί
Συνεχίζει τη γνωριμία με τη χώρα μας η διάσημη ηθοποιός και, όπως φαίνεται, ο ενθουσιασμός παραμένει.

Η Ελλάδα, ήταν η πρώτη επιλογή της Kate Hudson, ως ο πρώτος προορισμός για την πρώτη εξόρμηση μετά το lockdown λόγω κορονοϊού. Πριν από έναν μήνα έφτασε στη χώρα μας η Kate και εκτός από τις διακοπές είχε και ακόμη έναν λόγο, επαγγελματικό καθώς στο τέλος του μήνα, πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα (και συγκεκριμένα στις Σπέτσες) μερικά από τα γυρίσματα της συνέχειας της ταινίας "Knives Out" με πρωταγωνιστή, και πάλι, τον Daniel Craig.

Η Kate, λοιπόν, παραμένει στην Ελλάδα και μετά τη δημόσια έκφραση της αγάπης της προς τη χώρα, πήρε τους δικούς της και ταξίδεψαν στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, από όπου και οι φωτογραφίες και το βίντεο που μοιράστηκε.

Με τον σύντροφό της, Danny Fujikawa, η εξόρμηση και παρά τους ... 400 βαθμούς Κελσίου και τα αμέτρητα σκαλοπάτια που ανέβηκε η αποστολή "εξετελέσθη" με επιτυχία. Ανέβηκαν στο Παλαμήδι, θαύμασαν τη θέα την οποία και, φυσικά, μοιράστηκαν, και απόλαυσαν τις βόλτες τους στα σοκάκια της όμορφης πόλης.

Ιδού η ανάρτηση και περιμένουμε τις επόμενες.

Μαζί με την Kate στην Ελλάδασ και τα τρία παιδιά της. Δύο αγόρια και ένα κορίτσι, από τρεις διαφορετικές σχέσεις της έχει η ηθοποιός: τον Ryder που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της Chris Robinson, τον Bingham, με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και τη Rani, καρπό του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της, Danny Fujikawa.