Goldie Hawn: Ο ξέφρενος χορός σε παραλία της Σκιάθου μας έφτιαξε τη διάθεση [video]

01.07.2021
Goldie Hawn: Ο ξέφρενος χορός σε παραλία της Σκιάθου μας έφτιαξε τη διάθεση [video]
Λατρεύει τη χώρα μας η διάσημη ηθοποιός και ειδικά το πανέμορφο νησί των Σποράδων και δεν το κρύβει.

Ύστερα από ένα υποχρεωτικό διάλειμμα λόγω κορονοϊού, η Goldie Hawn και η οικογένειά της ήρθε ξανά στην Ελλάδα. Η κόρη της, Kate Hudson, η οποία βρίσκεται εδώ και για επαγγελματικούς λόγους, έχει ήδη μοιραστεί πολλές εικόνες από τις διακοπές τους, όμως τώρα ήρθε η ώρα για τη μαμά Goldie να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της για αυτές τις μέρες και για το αγαπημένο της μέρος, όπως μόνο εκείνη ξέρει και μπορεί.

"Δεν μπορώ, δεν θέλω να σταματήσω να χορεύω στη Σκιάθο, στην Ελλάδα. Mamma Mia τι νησί", γράφει στη λεζάντα η 75χρονη αειθαλής (και λίγα λέμε για τη χαρά της ζωής προσωποποιημένη) ηθοποιός και χοροπηδά σαν κοριτσάκι υπό τους ρυθμούς του τραγουδιού της ομόνυμης ταινίας που, ως γνωστό, γυρίστηκε στη Σκιάθο.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά μερικές φορές ιδού:

Τα σχόλια κάτω από το απίθανα χαρούμενο ποστ άπειρα. Ξεχωρίσαμε όμως αυτό της Sharon Stone, στο οποίο η σταρ έλαβε και απάντηση από την Goldie.

Την ίδια στιγμή, η Kate Hudson έχει αφήσει για λίγο το νησί των Σποράδων και βρίκεται στις Σπέτσες όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας Κnives Out 2 στην οποία συμμετέχει, μαζί με τον Daniel Craig.

Η Goldie ήταν εκείνη που πρώτη γνώρισε την Ελλάδα. Την αγάπησε και τη σύστησε σε όλους τους δικούς της. Τα τελευταία χρόνια, είναι η Σκιάθος που αποτελεί βάση της διάσημης οικογένειας, με όλα τα μέλη της να επανέρχονται κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Τώρα πια, ούτε ο κορονοϊός τους κρατά μακριά της.

Την ίδια στιγμή, τη χώρα μας προτιμούν για τις διακοπές τους μια πλειάδα ξένων διασήμων, μεταξύ των οποίων: Eva Herzigova, Kate Hudson, Lionel Richie, Justin Bieber, Daniel Craig, Orlando Bloom, Ciara Feragni και τελευταία, Demi Moore.