3 σταρ του Χόλιγουντ που ανήκουν σε οικογένειες διάσημων ηθοποιών αλλά αρνούνται ότι πέτυχαν χάρη στο όνομα τους

30.06.2021
3 σταρ του Χόλιγουντ που ανήκουν σε οικογένειες διάσημων ηθοποιών αλλά αρνούνται ότι πέτυχαν χάρη στο όνομα τους
Oι οικογενειακές σχέσεις είχαν ανέκαθεν μεγάλο βάρος στην ψυχαγωγία και μερικές φορές, ακόμη και περισσότερο από το πραγματικό ταλέντο. Ωστόσο, είναι ένα θέμα που δεν περνάει ασχολίαστο από όλες τις διασημότητες. Πολλά αστέρια από τον κόσμο του κινηματογράφου έχουν μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία τους με το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας και ίσως να εκπλαγείς από μερικές από τις εξομολογήσεις που έχουν κάνει οι διάσημοι σε συνεντεύξεις στον Τύπο όλα αυτά τα χρόνια.

Lily Collins

Το επώνυμο της Lily Collins είναι ένα μεγάλο δώρο για τη νεαρή ηθοποιό. Ο θρυλικός ντράμερ και τραγουδιστής Phil Collins, είναι ο μπαμπάς της. Αλλά σε μια συνέντευξη με το Marie Claire το 2014, η ηθοποιός του Emily in Paris αποκάλυψε ότι, όταν ταξίδεψε να βρει έναν ατζέντη στο Λος Άντζελες, η ύπαρξη ενός διάσημου πατέρα δεν ήταν αυτό που έπαιξε τον πρώτο ρόλο. Όπως είπε:

«Όταν συναντήθηκα για πρώτη φορά με ατζέντηδες με ρώτησαν “Λοιπόν, τι σε κάνει τόσο ξεχωριστή; Όλοι στο Λος Άντζελες είναι ξάδερφοι ή κόρες κάποιου” ... Στην αρχή, ο πατέρας μου ήταν το πιο ενδιαφέρον πράγμα για μένα. Τώρα που έκανα οκτώ ταινίες, είναι μια σκέψη που κάνω εκ των υστέρων. Συναντάω παιδιά που μου λένε, "Αγαπώ την ταινία σου, αλλά η μαμά μου αγαπά τον μπαμπά σου". Είναι πολύ ωραίο να το μοιράζομαι μαζί του, αλλά δεν ορίζει ποια είμαι στην καριέρα μου».

Emily in Paris: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται

John David Washington

Ο John David Washington είναι ένας άλλος εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που αγωνίστηκε με την ιδέα να μη «κερδίσει» κάθε ρόλο που βρήκε το δρόμο του λόγω του επωνύμου του, το οποίο κληρονόμησε από τον πατέρα του, τον σπουδαίο, Denzel Washington. Ωστόσο, αντί να επιλέξει να αλλάξει το επώνυμό του, ο πρωταγωνιστής του Malcolm & Marie, αποφάσισε να πει ψέματα για την ταυτότητα του πατέρα του.

«Είδα πώς άλλαζαν οι άνθρωποι όταν ανακάλυπταν ποιος ήταν ο πατέρας μου», είπε στο ABC Audio το 2020. «Συνήθιζα να λέω ψέματα, λέγοντας ότι ήταν εργάτης οικοδομών ή στη φυλακή, για να έχω κάποια αίσθηση κανονικότητας. Δεν υπήρχε τρόπος να με παίρνουν σοβαρά οι άνθρωποι, ακόμα κι αν ήμουν καλός. Έτσι έκρυψα ποιος ήταν ο πατέρας μου. Υποθέτω ότι προστάτευα τον εαυτό μου».

20 διάσημοι σταρ που ίσως δεν ξέρεις ότι έχουν συγγένεια μεταξύ τους

Emma Roberts

Η 30χρονη ηθοποιός Emma Roberts, κόρη του επίσης ηθοποιού, Eric Roberts, τα έχει κάνει όλα. Ως έφηβη, ήταν αστέρι του Nickelodeon με τη δική της τηλεοπτική εκπομπή, Unfabulous. Στη συνέχεια συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε blockbusters όπως τα Aquamarine, Nancy Drew και Valentine's Day. Ωστόσο, όταν η Roberts ήταν στα είκοσι της χρόνια, ήταν πεπεισμένη ότι η θεία της, Julia Roberts, δεν είχε καμία σχέση με την επιτυχία της.

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η σχέση μου με τη Julia Roberts μπορεί να συσχετιστεί με την επιτυχία μου και μιλούν για νεποτισμό, κάτι το οποίο νομίζω ότι είναι τόσο γελοίο, δεδομένου ότι δεν είναι αλήθεια», δήλωσε η Roberts σε συνέντευξη της το 2011 με το PopEater και δικαιολογεί την άποψη της: «.. Επειδή έχω κάνει auditions για τόσους πολλούς ρόλους και δεν έχω καταφέρει να τους πάρω».