Gal Gadot: Ακόμη ένα κοριτσάκι για τη Wonder Woman - Έφτασε και η τρίτη κόρη

30.06.2021
Gal Gadot: Ακόμη ένα κοριτσάκι για τη Wonder Woman - Έφτασε και η τρίτη κόρη
Ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες πια ο σύζυγος της δημοφιλούς ηθοποιού δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Gal Gadot μαζί με τον σύζυγο της, Jason Varsano και τις κόρες τους Alma και Μaya οι οποίοι υποδέχτηκαν ακόμη ένα κοριτσάκι στην οικογένειά τους.

Την 1η Μαρτίου η γλυκύτατη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί και μόλις σήμερα, μοιράστηκε τα νέα της γέννησής του.

"Η γλυκιά μου οικογένεια 🖐🏼 Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων και χαρούμενη (και κουρασμένη 🤪) Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι να καλωσορίζουμε την Daniella στην οικογένειά μας. Σας στέλνω όλους ευχές για αγάπη και υγεία. GG ♥️🖐🏼🖐🏼🖐🏼🖐🏼🖐🏼", γράφει η κινηματογραφική Wonder Woman και μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία της πενταμελούς οικογένειάς της.

Gal Gadot: Τα 4 μυστικά των υπέροχων μαλλιών της

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα στο Χόλιγουντ και είναι μαζί από το 2006.

Έχοντας γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία με τον ρόλο της Wonder Woman, η Gal αποκάλυψε πρόσφατα ότι η στιγμή που πήρε αυτό τον ρόλο ήταν άκρως οριακή για τη ζωή και την καριέαρα της. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε μια ανάρτησή της, το casting (το οποίο, ήθελε, όντως, πολύ) είχε έρθει σε ένα σημείο που είχε σχεδόν αποφασίσει να τα παρατήσει όλα! Ευτυχώς, δεν το έκανε!